Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mikor a legjobb szexelni? Tested belső órájának titkai

Europress
Mikor a legjobb szexelni? Tested belső órájának titkai
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Minden az időzítésen múlik! Tested cirkadián ritmusa – tehát a hormonjaid, a hőmérsékleted és a vérnyomásod ingadozása, illetve a hangulatod és az energiaszinted együttesen – meghatározza, melyik tevékenység mikor a legegészségesebb a számodra.

05:58 – ideje összebújni!

A férfi és a női vágyak a nap különböző időszakaiban tetőznek, ám a kettőnek éppen ilyenkor van egy kis metszete. Ez pedig a tesztoszteron termelődésének tudható be: alvás közben termelődik az agyalapi mirigyben, és a mi szervezetünkben ugyancsak található benne, nemcsak az úriemberekében.

Olvasd el ezt is!


07:35 – ekkor érdemes felkelni

Bár ez igencsak egyénfüggő, de ilyenkor vannak a legtöbben felületes alvásszakaszban, amiből jólesik felkelni. Biztos tudod, milyen szörnyű, amikor az ébresztő hangja a legszebb álmodat hasítja ketté… na, a megfelelő időzítéssel pont ezt lehet elkerülni.


07:40 – most állj a mérlegre!

Akkor számíthatsz valósághű eredményre, ha rögtön ébredés után állsz rá a mérlegre, még mielőtt bármilyen étel vagy ital kerülne a szervezetedbe. A nap közbeni mérlegelés nagy hiba, hiszen ha például sok vizet iszol – ami egészséges – az plusz súlyként jelenhet meg.

Olvasd el ezt is!


09:17 – nem a kávészünet ideje

Délelőtt alapjáraton magas a kortizolszinted, ami javítja a teljesítőképességedet. A természetes csúcsponton semmi szükséged serkentőre, különben akár az egyensúly is felbillenhet.


12:37 – szundíts egyet!

Az ebéd utáni ásítozás nem véletlen. Ilyenkor csökken egy picit a testhőmérsékleted, illetve növekszik a melatoninszinted, ami könnyen álomba meríthet. A dolgot állítólag afrikai őseinktől örököltük, akik így élhették túl az ottani hőséget.


15:13 – most takaríts!

Ilyenkor a legjobb a mozgáskoordinációd, amit az élet számos területén kamatoztathatsz. A legegyszerűbb ezek közül a takarítás, a legbonyolultabbat pedig a fantáziádra bízzuk.


17:44 – irány edzeni!

Az olimpiai rekordok négyötödét késő délután döntik meg, mivel 15 és 18 óra között tetőzik a fizikai teljesítmény, továbbá 17 óra körül a tüdőkapacitás is.

Olvasd el ezt is!


18:25 – ha babát terveztek, ilyenkor kell nekilátni

A párod biológiailag ilyenkor a legalkalmasabb a megtermékenyítésre, tehát nem árt, ha a kora reggeli akció után még marad egy kis szufla benne.


22:51 – még egy kis kreativitás

Az agyműködésed nagyban függ a nukleinsavak működésétől, amelyek ilyenkor teszik lehetővé, hogy a megszokottól eltérő minta szerint gondolkodj. Sőt, jobban megmarad az emlékezetedben, amit ilyenkor olvasol.


Ezt a napirendet bizony nemes feladat kivitelezni munka vagy tanulás mellett, ám a szakértők egyszerűen csak kiszámolták az ideális értékeket– amiket a gyakorlatban aligha teszteltek, hiszen ők is dolgoznak, ugye :)


Te megtapasztaltad már, mikor vagy csúcsponton?

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha OROSZLÁN jegyű vagy!

Egy oroszlánnal utazni csupa izgalom! Végtelenül aktív útitárs, aki mindig megtalálja a legmenőbb helyeket.

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!