Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Számolj le az érzelmi evéssel… most!

Europress
Számolj le az érzelmi evéssel… most!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Eszel, ha ideges vagy, eszel, ha unatkozol? Az érzelmi és stressz evés a legveszélyesebb az alakodra nézve, ezért eláruljuk, hogyan tehetsz ellene!

1) Tudatosítsd, hogy ezt csak te irányíthatod!
Amikor úgy érzed, hogy teljesen elveszítetted a kontrollt az étkezésed fölött, gondolj bele, hogy az egyedüli ember, aki ezen változtathat, te vagy. Ha távol tudod tartani magad a zabálástól, vagy közben képes vagy leállítani magad, az megerősíti a jellemedet.

Olvasd el ezt is!2) Off-old a kanapé kajálást!
Amikor leülsz filmet nézni, az első reakciód, hogy azonnal fel kell bontanod egy csomag csipszet? Próbálj ki helyette valami olyan tevékenységet, ami leköt: nyújts a TV előtt, lakkozd ki a körmöd, ha pedig ezek nem válnak be, nassolj egészséges ételeket: répát, puffasztott rizst vagy almacsipszet!

Olvasd el ezt is!


3) Leltározd, amit eszel!
Igazi szakállas tanács, de ha elkezded feljegyezni, hogy mit eszel, pár nap múlva már tudni fogod, miért olyan hasznos. Amikor egy zabálási roham alatt benyomsz egy csomó mindent (egy szelet süti, egy kis adag sült krumpli, fél csomag mandula… stb.), azok külön-külön talán nem tűnnek soknak, ha egyben látod, teljesen elrettent!


4) Minden evés előtt kérdezd meg: „Éhes vagyok?”
Bár csak két egyszerű szó, mégis sok mindent megváltoztathatnak. Emlékeztet arra, hogy csak unalomból készülsz enni, a felismerés pedig az első lépés.


Kipróbálod ezeket a tanácsokat?

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!