Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 dolog, amit önkéntelenül üzensz a testeddel

giphy
5 dolog, amit önkéntelenül üzensz a testeddel
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Lehet, hogy a testbeszéded többet árul el rólad, mint szeretnéd.

1. „Aha, felismertelek.” (Vagy nem.)

A villámgyorsan felfelé vándorló, majd vissza is süllyedő szemöldök a felismerés egyetemes jele. Tudatosan is használható, mégpedig köszönés mellé, de általában önkéntelenül történik. Ennek csak annyi a hátránya, hogy elmaradás esetén a másik fél érezni fogja: ő maga vagy az általa említett dolog mégsem ismerős a számodra.

Olvasd el ezt is!


2. „Vonzónak akarok tűnni.”

Kutatások bizonyítják, hogy az egyébként is vonzó nők még csábítóbbak, amikor nagyobb a pupillájuk. A tény már évezredek óta ismert, hiszen az ókori egyiptomiak elég messzire mentek a kiaknázásáért: a hölgyek mérgező növénykivonatot cseppentetek a szemükbe, hogy szexisebbnek látszódjanak.


3. „Bölcs vagyok.”

Ha beszélgetés közben tudtodon kívül felfelé fordítod a két tenyered, és a külső élük mentén összeérinted őket, mintha vizet akarnál merni velük, azt üzened: az egész téma itt van a kezemben. Külső szemlélők tehát a bölcsesség jeleként élik meg.

Olvasd el ezt is!


4. „Ennek (nem) szívből örülök.”

Guillaume Duchenne francia ideggyógyász kétféle mosolyt különböztetett meg egymástól: azt, amelyik őszinte, tehát a szemeket is magában foglalja, és azt, amelyik mesterkélt, tehát csak a szájat érinti. Előbbinek a csalhatatlan jele, hogy ráncocskák jelennek meg a szem alatt.


5. „Fontos nekem, amiről beszélek.”

Ha beszéd közben lazán ökölbe szorítod a kezedet, és a hüvelykujjad felül kint marad, azzal a lehető legpozitívabb hangsúlyt adod a mondandódnak. Bill Clinton például szinte a védjegyévé tette ezt a mozdulatot, utánanézhetsz a YouTube-on.


Te mennyire vagy tudatos a testbeszédben?

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!