Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Kiderült, mi a szerepe Dumbledore-nak a Halál ereklyéi mesében

Kiderült, mi a szerepe Dumbledore-nak a Halál ereklyéi mesében
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Döbbenetes teória kezdett keringeni az interneten, ami merőben megváltoztathatja az eddig kialakult képünket a nagyszerű varázslóról!

Emlékszel még a Halál ereklyéi mesére? Három fivér találkozik a Halállal, mindegyik kér valamit tőle, az egyik a legerősebb pálcát, a másik az feltámadás kövét, a harmadik pedig egy láthatatlanná tévő köpenyt. A pálca és a kő birtokosai számára nem végződik túl jól a sztori, de a legkisebb fivér nagyon jól választott, a halál nem találta meg, csak mikor úgy döntött, hogy felfedi magát előtte, és önként elmegy vele.

Egy ideje kering a rajongók között az a feltevés, hogy a három fivér Voldemortot (a Bodzapálcát áhítja), Pitont (aki a Feltámadás kövére vágyik, Lily Potter miatt), és Harry-t (akinél a Láthatatlanság köpenye van) reprezentálja. Na de ki a Halál?

A legújabb fan-theory szerint Dumbledore! Ennek pedig egészen sok értelme van, íme a bizonyítékok:

1. Az első könyvben Dumbledore adja Harry-nek a köpenyt, csak mint a mesében a Halál a legkisebb fivérnek.


2. Ő adja Harry-nek a Feltámadás kövét is. A 7. könyvben Harry a cikeszbe rejtve találja meg, mielőtt Voldemort elé megy.


3. A harmadik ereklye, a Bodzapálca is az ő birtokában van.


4. Ő fogadta Harry-t a King's Crosson, amikor Harry meghalt és a túlvilágra került. Hogy került oda pont ő?


5. Valamilyen módon ő áll Voldemort és Piton halála mögött, illetve legalább is köze van hozzá (mint a Halálnak a két idősebb fivér halálához).

Dumbledore segített Harry-nek Voldemort horcrux-jainak felkutatásában és megsemmisítésében, amelyek miután elfogytak, Harry és Voldemort végső összecsapásában a Kiválasztott legyőzte a Nagyúrt: Voldemort halálos átka visszapattant Harry-ről, mert nem bánthatta valódi urát (tudod, Harry fegyverezte le Draco-t, aki lefegyverezte Dumbledore-t...).

Piton Dumbledore kérésére küld az igazgatóra halálos átkot, Voldemort pedig azt hiszi, így Piton lett a Bodzapálca ura, ezért ölte meg, hogy átszálljon rá a hatalma.


Fentiek szerint tehát Dumbledore nem csak minden idők leghatalmasabb varázslója, hanem ő maga a Halál is.

Mit gondolsz, szerinted van benne valami?

8 dolog, amit a mentálisan erős nők minden nap csinálnak

Ha elkélne egy kis mentális erősítés, olvasd el ezeket a tippeket!

Már megint micsoda hajmeresztő dolog derült ki Diana hercegnőről

Augusztusban lesz 20 éve, hogy Diana hercegnő, valamint barátja és a sofőrjük tragikus autóbaleset áldozatai lettek. Az évforduló környékén jó néhány könyv, film, tévéműsor jön ki; most például egy dokumentumfilm, amiből azt is megtudhatjuk, hogy...

3 hónap együtt járás után babát vár a híres magyar színésznő a párjától

Mindenki meghökkent, amikor a politikus Juhász Péter elhagyta a családját, aztán akkor még jobban, amikor kiderült, hogy egy híres magyar színésznő az új szerelme.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!