Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Lebénult, de boldogan pózol fehérneműben

Revolution Studios
Lebénult, de boldogan pózol fehérneműben
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
„Mi is szexre alkalmas, érzéki lények vagyunk. Nem kell átnézni rajtunk!”

Rachelle Friedman Chapman 24 évesen bénult le mellkastól lefelé, miután balesetet szenvedett a saját leánybúcsújának estéjén még 2010-ben. Azóta szókimondó szerző és egygyermekes anyuka lett belőle, akinek az élete – saját szavaival élve – megváltozott ugyan, de koránt sem ért véget.

Olvasd el ezt is!

A csinos lány egyik legnagyobb álma, hogy tudatosítsa az emberekben: a fogyatékkal élők és a rokkantak is lehetnek szexisek, sőt nagyszerű partnerek is az ágyban. Ennek alátámasztására készíttetett is magáról egy fehérneműs fotósorozatot, amin tagadhatatlanul jól néz ki.

„Szerintem sokan levegőnek néznek, amikor kerekesszékben látnak. Úgyhogy most itt vagy, ilyen vagyok a székem nélkül. De mégis ugyanaz az ember. Remélem, ezzel elgondolkodtatom az embereket. Nekünk is van szexualitásunk, és őszintén szólva unom, hogy ez tabunak számít a társadalmi közbeszédben. Azoknak címezem ezt, akik képtelenek mást is látni a székemen kívül” – mondta Rachelle.

A fiatal anyuka nem rejti véka alá, hogy vannak önértékelési problémái, viszont az intimitás így is az életének szerves részét képezi.

„Szeretem a testemet, és nem félek a szexualitásról, az együttlétről vagy a szépségről beszélni. Amikor a történetem eljutott a médiába, az embereket lenyűgözte, hogy a vőlegényem így is mellettem maradt. Igen, ez aláásta az önbizalmamat, ám legfőképpen elszomorított a kerekesszékben élő társaim miatt, akik még keresik a szerelmet. Mi is okosak, bátrak, viccesek, szépek és szexisek vagyunk!” – összegezte az újdonsült modell, akinek mi személy szerint imádjuk a képeit.


Neked hogy tetszenek a képek?

Nézd meg a galériánkat>6 kép
Lebénult, de boldogan pózol fehérneműben
Idén is megcsinálta! Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a Cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

Palvin Barbara Cannes 2017. Vörös szőnyeg. Új év, új outfit. Lássuk, idén mivel nyűgözött le mindenkit magyar büszkeségünk!

12 kegyetlenül vicces és sorsszerű dolog képekben, amiről tutira magadra ismersz

Mert ugyebár ezek a dolgok törvényszerű, hogy így fognak megtörténni!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!