Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Lebénult, de boldogan pózol fehérneműben

Revolution Studios
Lebénult, de boldogan pózol fehérneműben
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
„Mi is szexre alkalmas, érzéki lények vagyunk. Nem kell átnézni rajtunk!”

Rachelle Friedman Chapman 24 évesen bénult le mellkastól lefelé, miután balesetet szenvedett a saját leánybúcsújának estéjén még 2010-ben. Azóta szókimondó szerző és egygyermekes anyuka lett belőle, akinek az élete – saját szavaival élve – megváltozott ugyan, de koránt sem ért véget.

Olvasd el ezt is!

A csinos lány egyik legnagyobb álma, hogy tudatosítsa az emberekben: a fogyatékkal élők és a rokkantak is lehetnek szexisek, sőt nagyszerű partnerek is az ágyban. Ennek alátámasztására készíttetett is magáról egy fehérneműs fotósorozatot, amin tagadhatatlanul jól néz ki.

„Szerintem sokan levegőnek néznek, amikor kerekesszékben látnak. Úgyhogy most itt vagy, ilyen vagyok a székem nélkül. De mégis ugyanaz az ember. Remélem, ezzel elgondolkodtatom az embereket. Nekünk is van szexualitásunk, és őszintén szólva unom, hogy ez tabunak számít a társadalmi közbeszédben. Azoknak címezem ezt, akik képtelenek mást is látni a székemen kívül” – mondta Rachelle.

A fiatal anyuka nem rejti véka alá, hogy vannak önértékelési problémái, viszont az intimitás így is az életének szerves részét képezi.

„Szeretem a testemet, és nem félek a szexualitásról, az együttlétről vagy a szépségről beszélni. Amikor a történetem eljutott a médiába, az embereket lenyűgözte, hogy a vőlegényem így is mellettem maradt. Igen, ez aláásta az önbizalmamat, ám legfőképpen elszomorított a kerekesszékben élő társaim miatt, akik még keresik a szerelmet. Mi is okosak, bátrak, viccesek, szépek és szexisek vagyunk!” – összegezte az újdonsült modell, akinek mi személy szerint imádjuk a képeit.


Neked hogy tetszenek a képek?

Nézd meg a galériánkat>6 kép
Lebénult, de boldogan pózol fehérneműben
Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!