Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ennek a 12 éves lánynak magasabb az IQ-ja, mint Einsteinnek és Hawkingnak

intoday.in
Ennek a 12 éves lánynak magasabb az IQ-ja, mint Einsteinnek és Hawkingnak
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Már a 130-as IQ is kiemelkedő, de az övé 162.

Az angol Nicole Barr-t apukája, Jim vitte el egy hivatalos Mensa-tesztre, mert biztos volt benne: olyan okos a lánya, hogy eléri a csatlakozáshoz szükséges küszöbszintet.

„Számítottam rá, hogy jól fog teljesíteni. Tudtam, hogy vág az esze a problémamegoldást és a feladványokat illetően” – magyarázta Jim a Yahoo-nak.

„Nem akartam, hogy kényszernek érezze a dolgot, úgyhogy inkább viccet csináltunk belőle. Végig az eszemben volt, hogy bekerülhet a Mensába, de amikor megláttam az eredményét, arra gondoltam: húha, ez aztán jól sikerült! Csak később értesültem róla, hogy ez az elérhető maximális pontszám.”

A magas presztízsű szövetség hivatalosan is elismerte Nicole lenyűgöző eredményét.

Olvasd el ezt is!

„Az IQ-ja alapján abszolút a népesség legjobb 1%-ába tartozik” – nyilatkozta a Mensa szóvivóje a Western Daily Press-nek. „Csak gyerekek érhetnek el 161-nél magasabb pontszámot, felnőtteknek ez a maximum. Az értékelést korhoz igazítjuk. Noha a 162-es eredmény nem példátlan, mégis rendkívül ritka.”

Nicole egyébként gyermekorvos szeretne lenni, szabadidejében pedig színészkedik.


Te tudod, mennyi az IQ-d?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!