Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

6 könyv, amit muszáj elolvasnod, ha vonz a divatszakma

Pinterest
6 könyv, amit muszáj elolvasnod, ha vonz a divatszakma
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Hat könyv, divatszakmában dolgozó híres nők tollából, akiknek a tanácsait, történeteit mindenképp érdemes elolvasnod, mielőtt döntesz, hogy belevágsz-e a nagy utazásba, amit úgy hívnak karrier.

Lehet, hogy már a te szüleid is mondták, amikor előhozakodtál azzal, hogy téged mennyire érdekel a divat, hogy keress valami rendes szakmát, amiből meg lehet élni egy egyszerű földi halandónak, aki nem valami fantasztikus kapcsolatokkal rendelkező művészcsaládból érkezett. Pedig:

Csillogás és küzdelem

Mind tudjuk, hogy akár hiszel magadban, hogy sikerülni fog, akár nem, a feltevésed helyes lesz, mivel minden agyban dől el. A legtöbb könyv, amit bemutatunk nem elérhető magyar nyelven, de ha hasonló karrierre vágysz, a perfekt angol sajnos elengedhetetlen.

A következő 6 könyv, amit bemutatunk igazi "semmiből érkezett", erős nők tollából született, akik maguknak küzdöttek meg az érvényesülésért, sikeresen egy kívülről csillogónak és tökéletesnek tűnő, de a valóságban nagyon nehéz úton. Olvasásra fel, ha nem akarod feladni az álmod!

1. Leave Your Mark - Aliza Licht

@DKNYPRgirl twitter account mögött rejtőző hús-vér nő, Aliza Licht, egyben a Donna Karan globális kommunikációs igazgatója meséli el az általa megtett első, bizonytalan lépéseket a szakmában. A könyv mondanivalóját egy mondatban összefoglalja a címe. Hagyj nyomot az emberekben! Arra is remek tanácsokat ad Aliza, hogyan válaszd el magad az általad képviselt márkától és építs fel egy személyes imázst, az önmárkádat.

2) If You Have to Cry Go Outside - Kelly Cutrone

Kelly Cutrone őszintén beszél a szakma árnyoldalairól is, ami a csillogás mögött van. Nem véletlenül az a könyv címe nyersfordításban: "Ha sírnod kell, ne mások előtt tedd". Ha valaki, Kelly Cutrone több évtizedes PR tapasztalatával tökéletesen tudja, hogy mit kell tenned, hogy ne ess áldozatul a kegyetlen farkastörvényeknek.

3) Fashion 2.0: Blogging Your Way to the Front Row - Yuli Ziv

Irigykedve figyeled a divatbloggereket, mert élik az álmod? Yuli Ziv nem fél megosztani az árnyoldalakat is, amellett, hogy tökéletesen bebizonyítja, hogy a blogolás nem (csak) elkényeztetett kislányok hobbija, hanem komoly és felelősségteljes munka, és karrier is lehet egyben.

4) D.V. - Diana Vreeland

A Harper's Bazaar egykori főszerkesztője őszintén vall arról a szenvedélyről, ami vezette az útját a divatszakmában töltött közel ötven év alatt.

5) #Girlboss - Sophia Amoruso

Miután megalapította ma már több, mint 100 millió dollárt érő online vállalkozását, Sophia Amoruso könyvet írt tapasztalataiból. Elsősorban arról, hogyan tudsz jó női főnök lenni úgy, hogy közben végig hű maradsz saját magadhoz.

6) The End of Fashion: How Marketing Changed the Clothing Business Forever - Teri Agins

Teri Agins, a Wall Street Journal riporterének munkája elsősorban a divatszakma üzleti oldaláról szól. Megismerheted a finanszírozást, a munkafolyamatokat, a kereskedelmet. Úgy, ahogy az a legnagyobb neveknél a valóságban működik. Ahogy a cím is mondja: "A így változtatta meg a marketing a ruházati ipart örökre."

Te melyiket olvasnád el (először)?

Idén is megcsinálta! Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

Palvin Barbara Cannes 2017. Vörös szőnyeg. Új év, új outfit. Lássuk, idén mivel nyűgözött le mindenkit magyar büszkeségünk!

12 kegyetlenül vicces és sorsszerű dolog képekben, amiről tutira magadra ismersz

Mert ugyebár ezek a dolgok törvényszerű, hogy így fognak megtörténni!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!