Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 tipp, hogy rávedd magad a reggeli edzésre

Europress
4 tipp, hogy rávedd magad a reggeli edzésre
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szuper lenne reggel járni edzeni, mert tudod, hogy olyankor hatásosabb, ráadásul a nap többi részében marad időd minden másra? Így vedd rá magad:

1) Felejtsd el a szundi gombot!
Ha csak öt percről is van szó, képtelen leszel energikusan kipattanni az ágyból, ha nem az első csörgésre ébredsz. Nyugodtan heverészhetsz még egy-két percig, de semmiképpen se aludj vissza!

Olvasd el ezt is!2) Előző este készítsd össze a cuccaidat!
Biztos már ezerszer hallottad ezt a tanácsot, de nem lehet mit tenni, tényleg nagyon hasznos. A zoknitól kezdve a fülhallgatóig minden apróságot készíts ki, így kisebb eséllyel lógod el a sportolást.3) Idd le magad!
Természetesen vízzel… Nemrég közöltek egy kutatást arról, hogy üres hassal 20%-kal több kalóriát égetsz el a reggeli edzésed alatt. Viszont arra szükséged van, hogy alaposan hidratáld a tested, ezért már az éjjeli szekrényre készíts ki egy pohár vizet. Ugye, ha ilyen hatása van a kora reggeli tréningnek, tutira nem blicceled el?

Olvasd el ezt is!4) Maradj a közelben!
Mindenképpen olyan helyszínt válassz, ami nagyon közel van a lakásodhoz, esetleg fuss a ház körül, vagy tornázz otthon. Ebben a napszakban az utazás hossza riasztja el leginkább csajokat.


Hajrá a legközelebbi reggeli edzésedhez!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!