Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Diétával megelőzhető a rák?

Europress
Diétával megelőzhető a rák?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A rák a legfélelmetesebb betegség, hiszen akárkit érinthet, sokszor hirtelen csap le, és nagyon nehéz legyőzni. De vajon helyes étrenddel tehetsz a megelőzésért?

Így vigyázz a melledre
Egy új kutatási eredmény szerint, akkor vagy a leginkább kevésbé veszélyben általánosságban a rákos megbetegedéseket illetően, ha a testtömeg-indexed 18 és 25 között van. Ráadásul a túlsúly akár 30-60%-ban növeli a mellrák kialakulásának esélyét. A tömegnövekedés, ha zsírban történik, serkenti a mell rákos sejtjeinek terjedését. Nem arról van szó, hogy mostantól orvosi előírásból kell soványnak lenned, hanem arról, hogy próbáld tartani az egészséges súlyodat, és ne jojózz!

Olvasd el ezt is!


Léteznek csodaszerek?
Folyamatos kutatások foglalkoznak azzal, hogy milyen anyagokkal lehetne megelőzni a rákos megbetegedéseket. Évtizedek óta az antioxidánsok és a fitotápanyagok ezek közül a legmeggyőzőbbek. Ilyen például a rezervatrol (vörösborban), karotiniod (sötétzöld, vörös, lila, kék és narancssárga zöldségekben), ellagsav (áfonyában) és a falvonoidok (étcsoki, bor, tea). Állítólag megvédik a sejteket, és segítenek az immunrendszernek legyőzni a daganatokat.


A rákmegelőző menü
Ha szeretnél mindent megtenni a rákmegelőzésért, fogyassz naponta többször színes zöldségeket és gyümölcsöket, teljes értékű szénhidrátokat. Kerüld a fehér cukrot, túlzott sófogyasztást, állati eredetű zsírokat.


Ezzel már nagyon sokat teszel magadért!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!