Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ez lett az év cukormentes tortája

Ez lett az év cukormentes tortája
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Idén először egy cukrászlány nyerte meg a rangos, Magyarország Cukormentes Tortája névre hallgató gasztronómiai elismerést.

Vaslóczki Orsolya „Barackos buboréktortája” aratta a legnagyobb sikert a nemrég megrendezett versenyen, ami nem csak azért érdekes, mert a torta nagyon finomnak tűnik, de azért is, mert az Egy Csepp Figyelem Alapítvány által szervezett verseny kilenc éves története alatt Orsi az első női versenyző, aki győzni tudott.

A torta augusztus 20-tól több cukrászdájában is kapható lesz. Először augusztus 20-án és 21-én a Magyar Ízek Utcájában tudod majd megkóstolni.

Mivel a verseny támogatója azEgy Csepp Figyelem alapítvány fő témája a cukorbetegség, a zsűri a legjobb cukormentes tortát kereste. Így a torta hozzáadott cukor, fehér liszt, mesterséges adalékanyag és tartósítószer nélkül készült, ami nem csak akkor jó hír, ha cukorbetegséggel küzdesz, esetleg glutén érzékeny vagy, de akkor is, ha éppen egy bikini body projektet veszel komolyan vagy csak ragaszkodsz hozzá, hogy nem fogyasztasz mesterséges adalékokat.

Te meg fogod kóstolni?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!