Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 dolog, amit vigyél magaddal az állásinterjúra

Europress
4 dolog, amit vigyél magaddal az állásinterjúra
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Megtalálni az álommelót majdnem olyan nehéz, mint az Igazit! Az út tele van sok sikertelen próbálkozással, de ha ügyes vagy, hamarabb ráakadhatsz a neked való munkára, mint hinnéd. Az állásinterjú kulcsfontosságú, ezért is írtuk össze azokat a dolgokat, amiket mindenképpen vigyél magaddal.

Az interjúztató vagy asszisztensének telefonszáma:
Mindenképpen legyen telefonszámod, amin gyorsan el tudod érni azt, akihez tartasz. Hiszen tényleg közbejöhet bármi olyan dolog (pl. eláztat a feslő szomszéd, vagy baleset miatt lezárják azt az utat, amin éppen haladsz), amire nem számítasz előre!

Olvasd el ezt is!


Notesz, és előre összeírt kérdések:
HR-es vagy interjúztató biztosan felteszi azt a kérdést, hogy neked van-e kérdésed. Ha nem vagy előre felkészülve, akkor talán zavarodban nem is jut majd eszedbe az, amire kíváncsi vagy. Írd össze egy noteszbe, amiket tudni akarsz, ezzel megmutatod, hogy precíz és felkészült vagy, és tényleg érdekel a munka.


Referenciák:
Attól még, hogy már elküldted e-mailben, legyen nálad kinyomtatva is az önéletrajzod, és ugyanilyen formában, vigyél magaddal néhány referenciát is (persze, ha lehetséges)!


Toll, ami fog:
Talán lesz pár jegyzetelni való az interjú alatt, szóval mindenképpen legyen nálad egy szép toll, ami biztosan fog is!


Sok sikert kívánunk az álláskereséshez és interjúkhoz!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!