Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

12 új szokásom anyaként, ami miatt még én is röhögök magamon

Europress
12 új szokásom anyaként, ami miatt még én is röhögök magamon
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mindenki felhívta rá a figyelmem, hogy nagyon meg fog változni az életem, miután gyerekem lesz. Én meg csak legyintettem... Pedig tényleg! De egyáltalán nem bánom. Sőt! Most elárulom nektek néhány olyan új, vicces szokásomat, amelyek miatt nap mit nap jót tudok nevetni: saját magamon.

1. Azelőtt a legnagyobb slágereket énekeltem napközben, az autóban, a zuhany alatt. Ma már 'Az icipici pókfi'-t és a 'Karom van kettő, kezem is kettő...' kezdetű gyerekdalok a kedvenceim, amelyeket egy éneklő játékkutyustól tanultam.


2. Ha nincs gyerek a kezemben, akkor is dülöngélek, ringatózok. Még a buszmegállóban is.

Olvasd el ezt is!


3. Bármire képes vagyok egy mosolyért, pláne egy kacajért! Legyek bárhol és kelljen bármit csinálnom. De tényleg bármit!

új vicces szokások szülés után,új vicces szokások anyaként,

4. Azelőtt nem nagyon szerettem gusztustalan dolgokról beszélgetni evés közben. Ma már simán kicserélem a legkakisabb pelenkát is evés közben, két falat között. Meg se kottyan! :)

Olvasd el ezt is!


5. Azelőtt sose reggeliztem, és gyümölcsöt is jóval kevesebbet ettem, mint most. Pláne pépes formájában. Így, a hozzátáplálás kezdetén a gyümölcspép viszont rendszeresen visszatérő menü a tányéromban és a gyomromban.

új vicces szokások szülés után,új vicces szokások anyaként,

6. Apropó kaki... egész életemben nem volt olyan gyakran visszatérő téma, mint mióta gyerekem van. És a gyerek néhány kakimentes napja után mennyire lehet örülni neki, amikor végre tele a pelus! Hát ezt sose gondoltam volna!


7. Azelőtt egy ruhaboltba betérve nem bírtam ki, hogy ne vegyek magamnak valamit. Egy új pólót, egy új ruhát, bármit. Ma viszont már azt nem bírom ki, hogy a gyereknek ne vegyek egy új cuki pólót, inget, body-t vagy rugdalózót. Még ha tudom is, hogy mire jó lesz rá, addigra már megváltozik az idő és nem fogom tudni egyszer se ráadni. Sebaj, majd a kistesónak (talán) jó lesz.

Olvasd el ezt is!


8. És ha már ruhabolt... Azelőtt ha volt 4 szabad percem, beugrottam a kedvenc boltomba. Most viszont inkább beugrok egy játékboltba és veszek egy (néhány) új játékot.


9. Azelőtt imádtam a magas sarkú cipőket. Kényelmetlenség, vízhólyag és sebek ide vagy oda, ha szép volt, reggeltől estig „kínoztam” magam bennük. Ma már csak és kizárólag lapos cipőket veszek. Na jó... laposakat és csúnyákat. Mit csináljak, ha azok a legkényelmesebbek!??:-)

új vicces szokások szülés után,új vicces szokások anyaként,

10. Azelőtt az alváshoz időre, egy kényelmes ágyra és egy filmre is szükség volt, amin elszenderedhettem. Ma már elég, ha csak becsukom a szemem és már alszom is. Bárhol. Bármikor.


11. De ha elaludtam, azelőtt a legnagyobb viharra sem keltem fel. Ma viszont azonnal felkelek arra, ha a kisfiam a szomszéd szobában egy nagyobbat sóhajt.


12. Azelőtt is mindig a kezemben volt a telefon, hogy mindig elérhető/online legyek (szakmai és generációs ártalom). Most viszont azért, hogy bármelyik pillanatban lefotózhassam a gyereket, akiről egyébként egy szögből átlagosan úgy 50 képet simán tudok csinálni. Aztán pedig percekig agyalok azon, hogy az 50 gyakorlatilag egyforma fotó közül melyiket töröljem ki, mert "ezen is olyan cuki..., meg ezen is..." (Ja, és ezúton is elnézést az ismerőseimtől a néha már idegesítően sok babafotóért, amit a Facebookon és az Instagramon posztolok. De hát olyan cuki!!! )


Neked milyen új szokásaid lettek, mióta anya lettél?

Így sminkelj, ha kicsi a szemed

Íme hat könnyű lépés és sminktipp, hogy nagyobbnak tűnjön a szemed!

Nekünk Céline a kedvencünk, és neked? Íme a Billboard Music Awards legjobb szettjei

Mutatjuk, hogy mit viseltek a sztárok az idei Billboard Music Awards-on!

11 szextipp, ami feldobja a megszokottá vált házaséletet

Kapd elő ezt a listát, és ne félj használni!

Itt él Hajdú Péter: Less be a műsorvezető legénylakásába!

Egy kis betekintést engedett a helyre, ahol él.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!