Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 lazító jógapóz, hogy jobban aludj

Pinterest
3 lazító jógapóz, hogy jobban aludj
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Könnyűek és kényelmesek – percek alatt segítenek!

1. Gyermekpóz (Balasana)

Hogyan? Térdelj le, és ülj rá a sarkadra. Kilégzés közben lassan engedd le a törzsed a combodra, majd a homlokod a talajra. A karodat a fej mellett előrenyújtva, vagy a láb mellett párhuzamosan leengedve is tarthatod. A térded, a feneked és a homlokod alá bátran helyezz egy vékonyra hajtogatott takarót, ha nyomásérzetet tapasztalsz.

Mire jó? A leginkább nyugtató hatású jógapozíciók egyike. Mivel az anyaméhben felvett magzati testhelyzetre hasonlít, szinte automatikusan a testi, lelki és szellemi ellazultság állapotába kerülsz tőle.


2. Istennő póz (Supta Baddha Konasana)

Hogyan? Feküdj hanyatt úgy, hogy a hátadat deréktól felfelé alátámasztod egy nagyobb párnával, aztán oldalra húzd fel a térded, és érintsd össze a két sarkad. A kezed tenyérrel felfelé, lazán pihenjen a tested mellett.

Mire jó? Az alaposan alátámasztott csípőnyitó gyakorlat során a mellkasi és hasi szervek működése egyensúlyi állapotba kerül, így a testben lévő feszültség is csökken. Ráadásul javítja a kettes, azaz a szexcsakra energiaáramlását, aminek a hálószobában más célból is jó hasznát veheted.


3. Fekvő gerinccsavarás (Jathara Parivartanasana)

Hogyan? Feküdj hanyatt, húzd fel a sarkad a fenekedhez, majd emeld fel a talpad, és közelítsd a térded a mellkasodhoz. Ebből a helyzetből engedd le az egyik oldalra a két összeszorított térded, és lazulj bele a pozícióba, amennyire csak lehet! A karodat oldalsó középtartásban pihentetheted a talajon közben. A másik oldalra is ismételd meg.

Mire jó? Minden kilégzéssel enyhülni fog a gerincedre nehezedő nyomás, aminek köszönhetően szinte rögtön érzed majd az egész idegrendszerre kiterjedő nyugtató hatást.


Neked melyik a kedvenc nyugtató ászanád?

Napi horoszkóp május 26.: az Ikrek váratlan helyről és személytől kapnak segítséget, az Oroszlánok rátermettségüket bizonyíthatják

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, mert ma is fontos üzeneteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

20 szuper frizura göndör hajúaknak

Nem csak az egyenes hajból lehet sok mindent kihozni!

Axente Vanessa a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Szupermodellünk újabb álma vált valóra azzal, hogy a világ legnagyobb jelentőségű filmfesztiválján vett részt, ráadásul a kedvenc francia tervezőjével karöltve.

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!