Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A szégyenlős csajok 7 napos kihívása

Europress
A szégyenlős csajok 7 napos kihívása
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem vagy valami magabiztos? Mindig elnyomnak a többiek, és parázol ha új társaságba kell menned? Végezd el egyhetes programunkat, és a végére biztosan bátrabb leszel!

Hétfő:
Bókolj egy teljesen ismeretlen embernek. Ha látsz valakit, akinek dögös a cipője, vagy tetszik a ruhája, menj oda hozzá, és mondd meg neki! Aztán választhatsz, hogy rámosolyogsz és továbbmész, vagy megállsz csevegni!Kedd:
Hívd el egy olyan kollégádat ebédelni, akivel még sosem ettetek együtt! Talán egy olyan embert ismersz meg benne, akivel a későbbiekben is jóban lesztek, ha nem, akkor pedig jó lecke arra, hogyan társalogj nem közvetlen barátokkal.

Olvasd el ezt is!Szerda:
Hívd fel egy olyan haverodat, akivel már ezer éve nem beszéltél. Legyél spontán és csörögj rá munka után. Jó érzés lesz feleleveníteni a régi dolgokat!Csütörtök:
Eddig sosem voltál házigazda? Tarts magadnál egy összejövetelt! És ne feledd, itt neked kell lenned annak, aki a társaság középpontjában van… legalábbis az elején.Péntek:
Menj el valahova teljesen egyedül: egy aerobikórára, vagy előadásra, olyan helyre, ahol lehet ismerkedni. Még véletlenül se vidd magaddal a legjobb barátnődet.Szombat:
Hívd el a barátaidat egy karaoke buliba. Nem muszáj kiállnod egyedül énekelni, de ha a csapat egy része megteszi, te is csatlakozz!Vasárnap:
Menj el reggelizni egy olyan haveroddal, akivel azelőtt sosem voltatok kettesben, mindig csak a társaságon belül találkoztatok!

Nem olyan nehéz elvégezni ezeket a feladatokat, mégis nagyban fejleszti a bátorságodat!

89 éves korában elhunyt Sir Roger Moore

Egyike volt a leghíresebb színészeknek, akik James Bond szerepébe bújhattak.

8 dolog, amit a mentálisan erős nők minden nap csinálnak

Ha elkélne egy kis mentális erősítés, olvasd el ezeket a tippeket!

Már megint micsoda hajmeresztő dolog derült ki Diana hercegnőről

Augusztusban lesz 20 éve, hogy Diana hercegnő, valamint barátja és a sofőrjük tragikus autóbaleset áldozatai lettek. Az évforduló környékén jó néhány könyv, film, tévéműsor jön ki; most például egy dokumentumfilm, amiből azt is megtudhatjuk, hogy...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!