Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 kérdés, amit fel kell tenned magadnak, mielőtt babát vállalsz

Europress
4 kérdés, amit fel kell tenned magadnak, mielőtt babát vállalsz
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha már régóta együtt vagy a szerelmeddel, sőt össze is házasodtatok, egyre gyakrabban merülhet fel a gyerekvállalás kérdése. Bárhogy is vélekedj róla, semmiképpen se vágj bele anélkül, hogy a lenti kérdéséket őszintén megválaszolnád!

„Készen állok arra, hogy lelassítsak a melóban?”
Biztosan kell tudnod, hogy nem bánod, hogy egy ideig kevesebb energiád lesz majd a karrieredre. Sokan gondolják úgy, hogy félév múlva simán vissza tudnak majd menni dolgozni, aztán a végére mégis kitolják 1-2 évre. A lényeg, hogy biztosan nem az az időszak következik az életedben a babavállalással, amikor 100%-osan a munkára tudnál koncentrálni.„A párom mindenben támogat?”
Ha a kapcsolatotokat szeretnétek egy szinttel feljebb vinni, és szülőkké válni, fontos, hogy mindenben őszinték legyetek, és alaposan beszéljétek át a kötelességeket és feladatokat is. Ha arra számítasz, hogy a baba rendbe hozza a kapcsolatotokat, akkor nagyot tévedsz. Csak egy jól működő szerelemben érdemes elgondolkodni a gyerekvállaláson, és csakis akkor ha mindkét fél akarja!„Nem bánom, hogy nem lesz már annyi időm a barátaimra?”
Mostantól kezdve nem tudsz bármelyik nap beülni a barátnőiddel koktélozni, vagy vasárnap reggelente elmenni velük villásreggelizni! Sőt, lesznek olyanok, akik teljesen leszakadnak rólad. Vajon készen állsz erre?„Milyen szülők akarunk lenni?”
Érdemes mindent átbeszélni arról, milyen típusú gyereknevelés módszereket szeretnétek alkalmazni, mit tartotok a legfontosabb értékeknek, mennyire bíznátok a szüleitekre őket... és hasonlók. Hiszen elengedhetetlen, hogy ebben a témában meg tudjatok egyezni!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!