Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Napi 1 óránál többet mobilozol? Fenyeget a depresszió!

Europress
Napi 1 óránál többet mobilozol? Fenyeget a depresszió!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Te is annyira rá vagy kattanva a mobilodra, mint Blair Waldorf a Gossip Girlben a sajátjára? Mentális betegség jele lehet, ha az okostelefonodat nyomkodva töltesz el napi 68 percet.

A boldog lelkek ugyanis beérik mindössze 51 perccel – olvasható egy friss tanulmányban, ami a Journal of Medical Internet Research-ben jelent meg.

Döbbenetes, de az amerikai kutatócsoport 87%-os pontossággal meg tudta állapítani a telefonok adatai alapján, hogy depressziós-e a tulajdonosuk. Ehhez mindössze egy olyan alkalmazásra volt szükség, ami mérte az aktivitással töltött perceket, valamint rögzítette a helyszíneket.

Olvasd el ezt is!

Az idő mellett ugyanis a mozgástér is elárulta, ha magasabb volt a depresszió kockázata: minél kevesebb helyen járt valaki, s minél többet volt otthon, annál nagyobb eséllyel számolt be hangulatzavaros tünetekről.

A kutatást vezető David Mohr professzor így fogalmazott:

„Aki depressziós, általában távol marad az élet sűrűjétől, és semmi motivációt nem érez a lakásból való kilépésre. A telefon egyébként pótlékként is szolgál, mert amikor nyomkodni kezdjük, ideiglenesen elmenekülhetünk a negatív gondolataink elől.”

Oké, ez az egyórás keret egy kicsit kevésnek tűnik. De már akkor is megérte hírt adnunk a dologról, ha elgondolkodsz rajta, mennyit nyúzod feleslegesen a mobilodat…


Te mennyit lógsz egy nap a telefonodon?
Egy óránál többet
Egy óránál kevesebbet
Megosztom az eredményt
Ettől a gyémánt gyűrűtől lehidalsz! Megmutatta évfordulós ajándékát a világ egyik leggazdagabb emberének felesége

Elképesztő méretű gyémántgyűrűjét mutogatja az interneten az egyik leggazdagabb orosz fiatal felesége.

Kiderült Celine Dion titka

Sokáig nem árulta el az énekesnő.

Gondoltad volna? Ilyen leánybúcsú illik hozzád a horoszkópod szerint!

Leánybúcsút szervezel, és gőzöd sincs, milyen bulinak örülne a leendő feleség? Nem is kell tovább gondolkodnod: a menyasszony horoszkópja elárulja, milyen leánybúcsú passzolna hozzá a leginkább!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!