Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A felszín alatt: hús-vér nők mutatják meg magukat a vetkőzős kampányban

A felszín alatt: hús-vér nők mutatják meg magukat a vetkőzős kampányban
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egy ausztrál művésznek elege lett a „mainstream” szépségideálból, ezért úgy döntött, hogy más alkattal megáldott hölgyeket is megmutat a nagyvilágnak – méghozzá melltartóban és bugyiban. Szerintünk jól tette, mert a fotók fantasztikusak és elgondolkodtatóak!

Amy Herrmann reménykedik benne, hogy sikerül új színben feltüntetnie a női nemet. Ehhez abelső értékeket is segítségül hívta, hiszen a felvételeken egy-egy rövid önvallomás is áll,amiben a modellek elmondják, mit tartanak saját magukban a legszerethetőbbnek.

„A felszín alatt lehetünk fiatalok, kövérek, magasak, transzneműek, soványak, anyák, alacsonyak, hegesek vagy idősek is. A társadalom címkéket aggat ránk, de én úgy gondolom, hogy valahol mélyen mindannyian egyszerűen nők vagyunk.” – olvasható a figyelemfelkeltő kampány szövegében.

A feminista Amy ellenzi, hogy a média csak egyféle mintát jelenít meg, holott az emberi testrendkívül sokféle lehet. Célja, hogy végül legalább száz önként jelentkező hölgyet örökítsenmeg.

Mindenki más körülmények közé született, és más kihívásokkal kellett szembenéznie, tehátnem lehet egyetlen alkatra ráhúzni, hogy csak az lenne nőies – vallja a fotós, aki szándékosanábrázolta magazin címlapokat és óriásplakátokat idéző technikával fotózta a hétköznapi manökenjeit.


Te melyik tulajdonságod szereted a legjobban magadban?

Nézd meg a galériánkat>4 kép
Hús-vér nők fehérneműben

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!