Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ilyen lesz a Vámpírnaplók Elena nélkül

Ilyen lesz a Vámpírnaplók Elena nélkül
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A sorozat rajongóinak nagy bánatára címlaplányunk, Nina Dobrev nem szerepel tovább a sztoriban...A Damont alakító Ian mesélt a továbbiakról.

Ian Somerhalder egy interjúban beavatta a kíváncsi rajongókat, mire számíthatnak Vámpírnaplók 7. évadában, így, hogy a női főszereplőt, a Nina Dobrev által alakítottElena Gilbertet kiírták a sorozatból.

"Ahogy Nina távozását megoldották, az nagyszerű. Ahogy megcsinálták, tényleg hihetetlen, mert az emberek így tudhatják, hogy még ott van...nem halt meg. Hetven év múlva, vagy ameddig Bonnie élni fog, Elena újra felbukkan, bár jó öregek leszünk, mire ez megtörténik." - mesélte Ian.

Annyit azért hozzáfűznénk, mielőtt elkezdenél reménykedni, hogy eléggé úgy tűnik, Nina véglegesre tervezi a búcsút, már megvolt a búcsúbulija is, és ahogy augusztusi számunkból ki is derül, tovább szeretne lépni a sorozatról.

"Egyébként elég izgatottak vagyunk, hogy elmeséljük a sztorit, milyen Mystic Falls Elena Gilbert nélkül. Nagyon más lesz minden, szeretnénk visszatérni az első és második évados történetmeséléshez. Azt hiszem a legutóbbi évad utolsó része nagyjából előrevetíti, milyen jellegű lesz a következő évad." - fűzte hozzá a Damont alakító színész.

hg

Te szomorú vagy, hogy Elena nem fog szerepelni a sorozatban?Szavazz!
Nagyon!!! Így nem is fogom nézni a sorozatot...
Mindegy, amúgy is Damon és Stefan a lényeg.
Még örülök is, amúgy se szerettem a karakterét.
Megosztom az eredményt

Ha kíváncsi vagy, mit tervez Nina a jövőben, és mit mesél arról, mennyire boldog férfi nélkül is, lapozz az augusztusi JOY 108. oldalára!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!