Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

20 hasznos tipp, aminek egyszer te is hasznát fogod venni!

Europress
20 hasznos tipp, aminek egyszer te is hasznát fogod venni!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem, nem találtuk fel a spanyol viaszt. De ezeket a tippeket, trükköket, tanácsokat veled is meg kell osztanunk! Egyszer még szükséged lehet rájuk!

01. Fesd be az egyforma kulcsaid tetejét más és más színű körömlakkal, és szín szerint jegyezd meg, hogy melyik, melyik ajtót/kaput nyitja.


02. Nyáron hideg víz vagy üdítő helyett igyál meleg dolgokat. Kevésbé lesz ugyanis tőlük meleged. Mivel ha mondjuk hideg vizet iszol 35 fokban, a szervezetednek időbe és sok-sok energiába fog telnie azt felmelegíteni a testhőmérsékletedre, így majd még jobban meleged lesz és még jobban fogsz izzadni.


03. De ha mégis hideg folyadékra vágysz nagy melegben, akkor éjjel tedd be a vizet a mélyhűtőbe, amit magaddal kívánsz vinni másnap, hogy reggelre megfagyjon és úgy tedd el. Úgyis pikk pakk fel fog olvadni, de akkor még mindig csak hideg víz lesz, és nem meleg.


04. Fúrj két aprócska lyukat a szemeteskuka aljába, így könnyebben ki fogod tudni venni a megtelt szemeteszacskót.


05. Ha szeretnéd elűzni a szúnyogokat magadtól nyáron, miközben szabadtéren, kint a kertben vagy, akkor tegyél magad elé egy ventilátort. Az majd szó szerint elfújja az összes szúnyogot.

Olvasd el ezt is!


06. Munka közben hallgass videójáték-zenéket. Ezek nagyon jól stimulálják az agyat, nem leszel fáradt tőle, de a figyelmedet se vonja el a munkáról.


07. Tarts meg néhány WC papír gurigát. Csomagolópapírok köré ez a legjobb, így nem jönnek szét, és gyűrődni sem fognak. Könnyebb lesz utána tárolni is őket.


08. Az eper csumáját a legkönnyebben egy szívószállal tudod eltávolítani. Szúrd át függőlegesen az epren a szívószálat és már nincs is ott a csuma.


09. Ha felcsavarva pakolod el a ruháidat a bőröndbe, kevesebb helyet foglalnak.


10. Tortát és süteményt fogselyemmel vagy cérnával vágj fel - azzal fogod tudni a legszebben felvágni.


11. Tisztítsd át a mikródat ecetes vízzel, amit hagyj rajta a belső falon 3-4 percre. Utána könnyen le fog jönni majd minden ráragadt szennyeződés.


12. Ha mikróban melegítesz, úgy tedd be az ételt, hogy középen legyen egy kis lyuk, mint a képen. Így ugyanis egyenletesen fog átmelegedni az egész. Nyilván ez szilárd főételekre vonatkozik, levessel nem tudod megcsinálni.


13. Meleg kanalat tegyél a szúnyogcsípés helyére, és megszűnik a viszketés.

Olvasd el ezt is!


14. Kempingezéskor vigyél magaddal olyan trükkös gyertyát, amelyet nem lehet elfújni, mert állandóan újra gyullad. Így ha tábortüzet akarsz gyújtani, de állandóan fúj a szél, és emiatt a gyufa és az öngyújtó sincs a segítségedre, ez a gyertya a legjobb barátod lesz.


15. Fél órával kelj fel előbb, mint ahogy kéne. Így tuti nem kell majd kapkodnod, rendesen lesz időd mindenre.


16. És ha magadtól felkelsz még az ébresztőóra csörgése előtt, akkor már ne aludj vissza. Figyeld meg, hogy sokkal frissebb leszel így, hogy nem az idegesítő csörgésre keltél, hanem magadtól.


17. Ha unod állandóan újra és újra felvarrni a gombokat az ingekre, akkor egy átlátszó körömlakkokkal fesd le azokat, így jóval tovább fognak tartani.


18. Mikor elkezdesz porszívózni, 2-3 evőkanál őrölt fahéjat szívj fel először a porszívóba. Majd meglátod, milyen kellemes fahéj illat lesz a lakásban, mire befejezed a porszívózást!


19. Ha depressziósnak érzed magad: takaríts! Mire végzel, úgy érzed, hasznos vagy, valami jót alkottál, így a kedved is jobb lesz.


20. Ha egyszerre két levesestányért szeretnél melegíteni a mikróban nincs másra szükséged, csak egy bögrére:

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

A kereséshez kezdj el gépelni!