Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

13 dolog, amit egyedül is ki kell próbálnod!

Europress
13 dolog, amit egyedül is ki kell próbálnod!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Vannak olyan dolgok, amelyek társaságban is jók, de egyszer legalább egyedül is érdemes kipróbálni.

01. Utazz el egyedül valahova. Bárhova. Akár az egyik szomszédos kisvárosba. Ülj be a legjobb étterembe, vagy abba, amelyik neked tetszik. Nézd meg a város látnivalóit, azokat a dolgokat, amelyek téged érdekelnek, a te tempódban.


02. Wellnessezz egyet egyes egyedül. Masszíroztass, szaunázz, ússz egy jót, stb. Megérdemled!


03. Nézz végül egyedül egy sorozatot. Valami olyat, aminek már több évada van, de még egy részt se láttál belőle. Egyedül izgulhatsz, senki nem fog lelőni egy poént sem, nem fognak beleszólni sem, és annyi részt nézhetsz meg egymás után - persze, ha úgy van időd - amennyit csak te szeretnél.


04. Menj el egyedül moziba egy romantikus, drámai, sírós filmet megnézni. Most majd senki előtt nem kell visszatartanod a könnyeidet.


05. Vásárolj egyedül. Nem kell senkihez sem alkalmazkodni, abba az üzletbe mész be, amelyikbe akarsz és addig nézelődhetsz, ameddig csak akarsz. Ha pedig véleményre vagy kíváncsi, akkor kérdezz meg egy idegent. Sokszor egy ismeretlen őszintébben el fogja mondani, mi áll jól neked és mi nem.


06. Ülj be egyedül egy jó étterembe egy jó könyv társaságában. Rendelj azt, amit csak megkívánsz, anélkül, hogy bárki megjegyzéseket tenne rá.

Europress

07. Vegyél egy nagy kádfürdőt. Készíts be egy üveg bort, egy jó könyvet, néhány gyertyát és élvezd ki minden egyes pillanatát.


08.Látogass el egy múzeumba egyes egyedül. Legtöbben iskolásként, az osztályukkal voltak múzeumba. De ideje kipróbálni egyedül. Teljesen más lesz így!

Europress

09. Menj el egyedül egy koncertre. Így tuti a zenére tudsz koncentrálni, nem arra, hogy ki mit mond, ki megy el még egy italért, kit kell elkísérni WC-re, amikor a kedvenc dalod megy, és így tovább.


10. Próbálj ki egy új mozgásformát. Sose zumbáztál?Itt az ideje. De ne barátnővel, mert annak csak röhögés lesz a vége. Menj el egyedül és csináld végig rendesen az edzést.


11. Túrázz egyet - igen, egyedül. Csodaszép helyekre juthatsz el, senki nem fog közben panaszkodni, bár ezt majd te se fogsz tudni. Ha mégis unod, akkor viszont bátran vissza is fordulhatsz akkor, amikor akarsz.


12. Kísérletezz a konyhában. Ha valaki másnak főzünk, nem feltétlenül merünk kísérletezni, mert ha nem jó sikeredik belőle, akkor mégis mit szolgáljunk fel?De ha nincs ott más, fogod, kidobod, ami nem sikerült és kezded elölről.


13. Menj el egyedül egy parkba, vagy egy térre és nézd az embereket. Ez talán az egyik legszórakoztatóbb dolog mind közül.

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!