Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 fitnesz-szabály, amit bátran megszeghetsz

Europress
3 fitnesz-szabály, amit bátran megszeghetsz
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
„Mindig alaposan melegíts be az edzések előtt” vagy „a nyújtásról sose feledkezz meg”… biztosan neked sem ismeretlenek ezek a szabályok, és fontos, hogy be is tartsd őket. Viszont van pár olyan előírás, amit nyugodtan elfelejthetsz!

1) Fájdalom nélkül nincs fejlődés
Sokan azt gondolják, hogy akkor volt értelme az edzésnek, ha másnap ki sem bírnak kelni az ágyból. Pedig ez nem igaz, ilyenkor az izmok csak a károsodás után próbálnak regenerálódni. Persze az nem baj, ha olykor érzed, de ne az alapján értékeld megfelelőnek a tréningeket. Arra ügyelj, hogy 2-3 havonta mindig változtass a terhelésen és a mozgásforma típusán, hogy a tested ne szokhasson hozzá, és nehogy megálljon a fejlődésben!


2) Lefekvés előtt tilos edzeni
Ez a feltevés részben igaz, tulajdonképpen az emberek egy bizonyos részére. Hiszen vannak, akik annyira felpörögnek egy kemény edzéstől, hogy utána képtelenek megfelelően aludni. Viszont mindenkinek saját magának kell megtapasztalnia, hogy a reggeli vagy az esti edzés válik be, lehet, hogy te az utóbbi csoportba tartozol…


3) Menj jógázni a pihenőnapokon
Ha kipróbáltál már több jógatípust, akkor te is tudod, hogy van pár olyan változat, ami 90 perc kőkemény izommunkát jelent, így inkább az erősítő edzésedet helyettesíti, mint a pihenést! Szóval, ne aggódj, nem vagy puhány attól még, hogy az utóbbi időben a jógára koncentráltál, és aki azt gondolja, hogy ez csak „egy kis nyújtózkodás”, vidd magaddal egy órára!

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!