Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így készíts még jobb fotókat az Instagramra a nyaralásodról!

Így készíts még jobb fotókat az Instagramra a nyaralásodról!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Segítünk, hogyan készíts szuper jó képeket a nyaralás alatt, amelyek rengeteg like-ot kapnak majd Instagramon. Meg úgy egyáltalán is odáig lesz értük mindenki, meglásd!

01. Kelj fel korán! Napkelte előtt 1 órával már legyél fent és kezdj el fotózkodni. Ilyenkor, illetve napnyugta előtt 1 órával kezdődően csodálatosak a fények. Ráadásul hajnalban a turisták többsége is alszik. Téged leszámítva.

jobb nyaralási fotók,nyaralás fotók instagram,hogyan készítsek jobb fotókat,

02. Használj fényképezőgépet! Ne a telefonoddal fotózz, hanem a rendes fényképezőgépeddel. Bár már a telefonok is nagyon jó képeket tudnak csinálni, azért egy jó fényképezőgéppel még mindig nem tudják felvenni a versenyt.


03. Gyakorolj és nézz utána dolgoknak! Egy fotós tanfolyam, egy privát óra egy profi fotóstól, néhány "how to" videó megnézése a YouTube-on, vagy csak a fényképezőgép használati útmutatójának alapos átolvasása után is jobb lehet és sokat tanulhatsz. De a legfontosabb, hogy gyakorolj: fotózz, fotózz, fotózz. Úgy leszel csak ügyesebb és jobb.


04. Használj képszerkesztő alkalmazásokat! Olyan jó kis applikációk vannak már, akár ingyen is!Tölts le néhányat a telefonodra és "játssz" velük.


05. Tartsd egyenesen a kamerát és fotózz egyenesen! Úgy még szebb lehet egy kép, mondjuk egy épületről, mert szép, szimmetrikus lesz. Ha mégse sikerül ne aggódj, mert egy jó képszerkesztő alkalmazással kiegyenesítheted a képet. De például már az Instagramnak is van ilyen funkciója.

jobb nyaralási fotók,nyaralás fotók instagram,hogyan készítsek jobb fotókat,

06. Irány a természet! Persze, egy szállodai szobában is lehet jó képeket készíteni. De egy erdőben, a tengerparton, túrázás közben, kint, a természet lágy ölén csodálatos képeket lőhetsz!


07. Készíts spontán képeket! Nem kell, hogy minden kép túlságosan beállított legyen, és mindegyiken a kamerába nézve mosolyogj... Egy olyan kép is nagyon jól tud kinézni - sőt, talán még jobban -, ahol éppen átsétáltok a járdán, lehajoltok valamiért, vagy éppen fizettek a piacon.


15 kínos dolog, amit bevállalunk a tökéletes fotó miatt!


08. Fotózz már rögtön négyzet alakú képet! Mivel Instagramra is olyan kell, így már a fotó elkészítésekor látod, mi fér bele a képbe, hogy állj, hogyan távolíts/közelíts, hogy minden, amit szeretnél jól látszódjon.


09. Alkalmazd a hármas szabályt! Oszd fel vízszintesen és függőlegesen is a képet 3-3 egyelőre részre(Instagramon láthatod is ezt fotózás közben, ha úgy állítod be) és ezekhez mérten fotózz és fókuszálj dolgokra, terekre, épületekre, látnivalókra.

Europress
jobb nyaralási fotók,nyaralás fotók instagram,hogyan készítsek jobb fotókat,

10. Fotózd le a helyi lakosokat! Idős nők helyi népviseletben, a helyi férfiak pipázás közben, az ott élő kisgyerekek játék közben... ezek közül mindből csodálatos képeket készíthetsz!Csak a fantáziádon múlik, mi az, ami fotózásra késztet.


11. Kérj meg másokat, hogy téged/titeket fotózzanak le! A selfie-k is jók, de azért nem baj, ha nem csak mindig az arcod látszik a képeken. Ráadásul úgy a háttérben rejlő látnivalóból nem látszódik olyan sok minden.


12. Felejtsd el a vakut! Ha nincsenek jó fényviszonyok, inkább ne fotózz. A legjobb képek ugyanis a természetes fényektől lesznek olyan szuper jók. Ha így se vagy megelégedve a fényekkel, akkor képszerkesztővel, vagy az Instagram saját fényerő beállításával tudsz még azon állítani.


13. Szerezz be egy széles látószögű objektívot!Ha még nincs, nem tudod, miről maradsz le addig, amíg egy ilyennel nem próbálsz meg képet csinálni. Tényleg. Érdemes befektetni, mert gyönyörű képeket készíthetsz vele!


14. Fotózz magasról! Ha van lehetőséged rá, mássz fel magasra, és onnan fényképezz. Csodálatos beállítású képek születhetnek!

Europress

15. Térj le a turista útvonalakról!Mesebeli tájakba és látnivalókba futhatsz, ha nem a turisták számára "kitaposott ösvényen" indulsz el. Azért légy mindig nagyon óvatos, mert sokszor lehet, hogy nem véletlenül nem ajánlott arra menni. Ilyen helyeken óvatosan fotózz is, mert lehet, hogy tilos, nem ajánlott, vagy kifejezetten veszélyes...


16. Olyan helyen szállj meg, ahonnan gyönyörű a kilátás! Nincs is annál jobb, ha már a szobából is olyan gyönyörű a kilátás, hogy az megérdemel egy képet az Instagramra.

Így készíts tökéletes fotót a kutyádról!

Idén is megcsinálta! Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a Cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

Palvin Barbara Cannes 2017. Vörös szőnyeg. Új év, új outfit. Lássuk, idén mivel nyűgözött le mindenkit magyar büszkeségünk!

12 kegyetlenül vicces és sorsszerű dolog képekben, amiről tutira magadra ismersz

Mert ugyebár törvényszerű, hogy ezek a dolgok így fognak megtörténni!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!