Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

15 dolog, amiben az Apák jobbak

Europress
15 dolog, amiben az Apák jobbak
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Íme 15 dolog, amit az Apák jobban csinálnak, illetve amiben ők jobbak, mint az Anyák. Ne felejtsd el, hogy június 21-én Apák napja!

01. Bújócskázásban. Apánál jobb búvóhelyeket senki nem talál.


02. Homokozásban. Szuper várakat tudnak építeni, óriási gödröket, és szinte mindegyik Apa rávehető nyaranta legalább egyszer arra, hogy elássák a homokban.

Europress

03. Sportokban. Biztos rengeteg focizó anyuka van. De azért lássuk be, focizni, kosarazni, meg úgy bármilyen sportot űzni Apával a legjobb.


04. Úszásban, fürdőzésben. Apa tud dobálni, Apát nem zavarja, ha vizes lesz a haja, és tovább tud a víz alatt maradni levegő nélkül, mint... mint bárki más!


05. Kempingezésben. Mivel ők bátrabbak, probléma nélkül alszanak a természet lágy ölén, semmi nem tartja őket vissza. Se szúnyogok, se vadon élő állatok, se semmi.

Europress
amiben apák jobban mint anyák,apák napja 2015,mikor van apák napja,

06. Mindenféle állatok megfogásában, gyűjtésében. Gyík, kukac, béka, pók, csiga, kígyó és még sorolhatnánk, melyek azok az állatok, amelyeket az Apák többsége gond nélkül meg mer fogni, pláne a gyerek kedvéért. Anya viszont... háááát. Vagy te igen!?


07. Sérülések lereagálásában. Míg Anya egy kis horzsolástól is sírógörcsöt kap, Apa egy "katona dolog"-gal lerendez még egy törést is.


08. Mese olvasásában. Ők ugyanis jobban tudnak hangokat utánozni, illetve elváltoztatni a hangjukat.

Europress

09. Veszélyesebb, durvább játékokban. Az Anyák nem (úgy) birkóznak, nem lehet velük lövöldözőset játszani, bobozni is inkább Apa fog a gyerekkel, akárcsak hullámvasutazni.

Europress

10. Nyakban hordozásban. Ez is megy Anyának is, de valahogy ebben is jobbak az Apák. Gyorsabbak, erősebbek, bevállalósabbak.


11. Horgászásban. Kevés Anya képes hosszú órákat ülni a sötétben, hidegben, csöndben és várni, hogy végre kapás legyen...

Europress

12. Szabályok megszegésében. Apánál tovább lehet fennmaradni, lehet ebéd előtt csokit enni, igen, ő több mindent megenged


13. Csínytevésekben. Senki nem olyan jó csínytevésekben, és rosszalkodásban, mint Apa.

Europress

14. Reggeli készítésben. Reggeliben az Apák verhetetlenek.


15. Nagy kajálásokban. Ki ne szeretne jobban enni, mint egy Apuka, és kivel lehet a legjobb, mint a gyerekével, akinek ha nem bírja megenni az egészet, az se baj, mert "majd Apa megeszi".

Europress

Szerinted még miben jobbak az Apák?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!