Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 app az instant boldogsághoz

Europress
3 app az instant boldogsághoz
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Oké, talán még sosem jutott eszedbe, hogy olyan applikációk után kutass, amelyek segítenek a stresszlevezetésben vagy abban, hogy relaxálj, de képzeld, ezek az alkalmazások tényleg nem full hülyeségek, hanem nagyon is hasznosak!

Happify: az új kedvenc appünk felér egy komplett szanatóriummal: egy rövid teszt kitöltése után személyre szabottan ajánl fel neked szórakoztató és az agyműködést stimuláló játékokat, negatív gondolatokat elűző gyakorlatokat, sőt, válogathatsz a vezetett meditációk, a lélekemelő videók, idézetek és pozitív cikkek között is – miközben a coach-od folyamatosan visszajelzéseket ad és figyelmeztet, ha valamit nem csinálsz jól a stresszűzés érdekében.
https://itunes.apple.com/us/app/happify/id730601963?mt=8


Breathe: egy app, ami segít lélegezni – ez aztán a full felesleges dolog, mi? És mégsem: az alkalamzs ugyanis arra tanít meg, hogyan, milyen ritmusban vedd a levegőt annak érdekében, hogy lenyugodj. A megfelelő légzés pedig felér egy meditációval is!
https://itunes.apple.com/us/app/breathe2relax/id425720246?mt=8


Relax Melodies: ha a szorongástól nem tudnál elaludni, próbáld ki a Relax Melodies-t, amiben 50 megnyugtató zene közül válogathatsz. Beállíthatod azt is, mennyi idő után kapcsoljon ki, és ha arra van szükséged, ébresztéshez is használhatod. Az alvást segítő dallamok mellett találsz meditálást segítő és koncentrációt erősítő zenét is!
https://itunes.apple.com/us/app/relax-melodies-white-noise/id314498713?mt=8

A júliusi JOY 38. oldalán található cikkünkből megtudhatod, mik a stresszfüggőség jelei és azt is, hogyan szokhatsz le a szorongásról.

Összeházasodott szerelmével a Lost sztárja

Három hónap jegyben járás után egybekeltek.

Szörnyű betegséggel küzd a Modern család fiatal sztárja

Twitteren nyilatkozott róla, miután kommentekben támadni kezdték.

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha OROSZLÁN jegyű vagy!

Egy oroszlánnal utazni csupa izgalom! Végtelenül aktív útitárs, aki mindig megtalálja a legmenőbb helyeket.

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!