Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 tipp, hogy minden reggel kipihenten ébredj

Europress
4 tipp, hogy minden reggel kipihenten ébredj
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Minden egyes reggel úgy ébredsz, mintha csak 4 órát aludtál volna, és azt sem tudod hol vagy? Persze nem lehet mindenki koránkelő pacsirta, de ha pár szabályt betartasz, sokkal energikusabban ébredhetsz reggelente!

1) Elaludni és egy jót szunyókálni sötétben lehet, ám ha reggel sem szűrődik be egy kis fény sem, a tested nem tudja majd, hogy már ébrednie kellene. Így érzésre olyan, mintha valaki az éjszaka közepén ébresztene fel. Ezért sose húzd le teljesen a redőnyt, és a sötétítő függöny is csak annyira legyen behúzva, hogy reggel be tudjon szűrődni egy kis napfény!2) Alap, de azért érdemes elismételni: ha túl későn fekszel le aludni, mondjuk éjfél után, nem csak kevesebbet pihenhetsz, de a minősége sem lesz elég jó! Találd ki, mi az az időpont, ameddig szinte minden nap be tudod fejezni a tennivalóidat (khm… pl. a sorozatnézést), és nem túl késő még lefeküdni. Próbálj meg minden egyes nap ilyenkor ágyba bújni.3) Ha stresszesen fekszel le aludni, garantált, hogy nem fogsz teljesen kipihenten ébredni. Próbálj meg meditálni, venni egy forró fürdőt, esetleg jógázni alvás előtt, hogy megszabadulj a zavaró gondolatoktól.4) Egy pohár vörösbortól könnyű álomba szenderülni, de az alvás kevésbé lesz pihentető. Ha kevés idő telik el az ivás és az alvás között, biztosan nyomottan ébredsz, szóval ha nem egy buliról van szó, legalább egy órával lefekvés előtt idd meg azt a bort!

Szép álmokat, lányok!

Axente Vanessa a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Szupermodellünk újabb álma vált valóra azzal, hogy a világ legnagyobb jelentőségű filmfesztiválján vett részt, ráadásul a kedvenc francia tervezőjével karöltve.

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!