Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Már okostelefon sem kell: itt az első budapesti selfie-terminál

Europress
Már okostelefon sem kell: itt az első budapesti selfie-terminál
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha eddig csak technikai tényezők gátoltak, hogy magadat fotózd, jó hírünk van, csak az Aréna Plazáig kell elmenned, mert bevezették Magyaroszág első SelfieSpotját.

A magyar fejlesztésű selfie-terminált a héten mutatták be ,a Wirecorner Kft. és a Selfie Official fejlesztése, melyet az érdeklődők már ki is próbálhattak az Arena Plazaban.


Nem kell se okostelefon, se mobilnet!

SelfieSpot egy olyan kreatív okos eszköz, amely segítségével az érdeklődő selfie-t készíthet magáról, egyedileg brandingelve, és azonnal megoszthatja közösségi oldalakon, vagy e-mailen.Már a debütáláskor kiderült, hogy több világcég is úgy gondolja, közönségkapcsolati pontjain, vagy üzleti partnereinél piaci előnyt jelenthet, ha ilyen típusú élményt ad a vevőknek.


A szórólapok és nyomtatott kuponok kora lejárt
A fejlesztők arra gondoltak, hogy a mindennapjaink részévé vált selfie-jelenséget beleszövik az üzleti kommunikációba. A selfie-gépet használók aztán egyedi, névre szóló kuponokat, kedvezményeket kaphatnak. Így egy különleges marketing-élménnyel csalogathatják be őket, és nyújthatnak többet piaci versenytársainknál.


A szolgáltatást fesztiválokon, üzletláncokban, kávézókban lehet majd kipróbálni. A Coffeshop Company Aréna Plazaban található üzletében van kitéve a prototípus, de a Vodafone Magyarország és az IBM is lát fantáziát a lehetőségben. A magyar fejlesztésű szolgáltatás iránt már külföldről is érdeklődnek.Mit szólsz az ötlethez?

Ismerős? 8+1 dolog, amit csak a kismellű nők értenek igazán

Figyelem, némi önirónia szükségeltetik a következő tartalomhoz!

Láttad már Cindy Crawford 1998-as esküvői ruháját? Most végre megnézheted, de készülj fel: egészen más, mint amilyenre számítasz!

A szupermodell és férje házassági évfordulót ünnepelnek, ennek alkalmából megmutatjuk az esküvői képüket!

Anita sütött: "Anna Olson sztárcukrásszal sütöttem!”

A Food Network csatorna sztárcukrásza, a kanadai Anna Olson nemrég Budapesten járt – és nemcsak a dobostortáért és a bejgliért jött, hanem workshopot is tartott!

"Megpróbáltam pornót nézni a férjemmel, ez lett az eredménye"

Elena, a 38 éves, kétgyerekes anyuka meglepődött, mikor férje bevallotta neki, hogy pornót néz. Azt viszon nem sejtette, hogy ezáltal új ajtók nyílnak meg előtte is. Következzen a beszámolója a történtekről.

Micsoda?! 27 évvel fiatalabb pasit szedett fel Madonna

Mindjárt a hatodik X-be lép, de rajta nem fog a kor.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!