Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Jön az új A szürke ötven árnyalata könyv!

Jön az új A szürke ötven árnyalata könyv!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
E. L. James néhány órája hivatalosan is bejelentette, hogy új 'A szürke ötven árnyalata' könyvet ír, amely júniustól kapható is lesz - a tengerentúlon.

Jó hírünk van A szürke ötven árnyalata rajongói számára!A könyvtrilógia írónője ugyanis Instagramján tegnap bejelentette, hogy már kész van a könyv folytatása. Sőt, megjelenési időpont is van:2015. június 18., amely a főszereplő karakter, Christian Grey születésének napja.

Az írónő Instagramján jelentette be, hogy készül az új könyve és meg is mutatta a borítóképét.

A könyv Mr. Grey szemszögéből fogja bemutatni a három 'Szürke könyv' sztoriját. E.L. James már a borítóképet is megmutatta, amelyhez azt írta:"mindazoknak, akik kérték". Sok rajongó írt ugyanis neki, hogy írja meg a szerelmi történetet a férfi oldaláról is.Az írónőnek pedig több se kellett.

Te el fogod olvasni a Grey-t?

Napi horoszkóp május 26.: az Ikrek váratlan helyről és személytől kapnak segítséget, az Oroszlánok rátermettségüket bizonyíthatják

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, mert ma is fontos üzeneteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

20 szuper frizura göndör hajúaknak

Nem csak az egyenes hajból lehet sok mindent kihozni!

Axente Vanessa a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Szupermodellünk újabb álma vált valóra azzal, hogy a világ legnagyobb jelentőségű filmfesztiválján vett részt, ráadásul a kedvenc francia tervezőjével karöltve.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!