Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A végtelen nyár hivatalos betétdalát hozza el a kiddo

A végtelen nyár hivatalos betétdalát hozza el a kiddo
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Június elsején, azaz a nyár első napján debütál a kiddo zenekar legújabb videoklipje, melyben a srácok néhány rendhagyó megoldás segítségével valóban a végtelen nyarat idézik meg.

A kiddo2 EP-ről a „Mantra” című dalhoz készült az egyedi cinemagraph technikát is alkalmazó videó Vollmuth Krisztián fotós-art director jóvoltából.

A cinemagraph technikát a divatvilágban már előszeretettel alkalmazzák. A lényege, hogy egy mozgókép és egy fotó keveredését láthatjuk – magyarán a képnek egy része mozog csak, igazából végtelenítve. Emiatt szokták magyarul néha úgy is nevezni, hogy a mozgó állókép, melyet először Jamie Beck és Kevin Burg fotósok keltettek életre 2011-ben.

"Maga a dal is közel egy éven keresztül készült, mely idő alatt próbáltuk olyannyira szerethetőre formálni, hogy akár egy egész nyáron keresztül lehessen megállás nélkül hallgatni. A dal elkészültével pedig Krisztián ösztönzött minket arra, hogy egy olyan klipet forgassunk hozzá, ami vizuálisan is szervesen kapcsolódik a számhoz, valamint amire technológiájából fakadóan eddig nem nagyon volt itthon példa." – árulta el Persely Tamás, a zenekar frontembere.

A koncepció képi megvalósításában az együttes segítségére volt Elliot Parker stylist is, aki a 80-as és 90-es évekből merítkezve állította össze laza, mégis karakteres vintage street fashion stylingját. A klipben szereplő lányok nem ügynökségi modellek voltak, hanem ismerősök és barátok, akiknek karaktereit a nyárhoz illő jellegzetes tárgyak, enteriör kiegészítők, és pasztell színek kötik össze.

A végtelen nyár tematikáját továbbvíve pedig a zenekar négy tagja (Persely Tamás – ének, gitár, billentyű; Rátkai Márton – gitár, billentyű; Magda Zsolt – dob; Kőrös Gergely „Köge” – basszusgitár, vokál) eldöntötte, hogy létrehoznak egy honlapot a klipnek, ahol folyamatosan, akár megállás nélkül nézheti és hallgathatja mindenki a „Mantrát”.

A dal igazából egyfajta modern kori mantraként is felfogható. Ennek a lényege abban rejlik, hogy folyamatosan, napi szinten akár többször is elmondjuk őket, hogy megerősítsük a magunkba vetett hitünket – mondta el Tamás.

Innen vezettük tovább az ötletet, hogy ha már adott a „Mantra” cím és a cinemagraph technika, akkor stílszerűen alkossuk meg ebből az idei nyár végtelen betétdalát. Az oldal a mai napon indul, s egészen augusztus 31-ig fog üzemelni.

A végtelen nyár hivatalos betétdala website: http://mantra.kiddo.band

Nem találod ki, melyik szuperdögös modellel flörtölt Leonardo DiCaprio - ők lesznek az új álompár?

A világsztár még csak pár napja szingli, máris rányomult a földkerekség egyik legszebb nőjére...

Napi horoszkóp május 29.: a Szüzek komoly kihívással szembesülnek, a Mérlegeknek a siker érdekében változtatniuk kell az eddigi taktikán

A hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!