Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Amit minden menyasszony csinál, de egyik sem vallaná be!

Amit minden menyasszony csinál, de egyik sem vallaná be!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Éppen az esküvődre készülsz, esetleg már túl vagy rajta? Az esküvőszervezés hatalmas káosz, és a menyasszonyok ilyenkor néha teljesen elvesztik a fejüket! Ez a három szokás, majdnem mindannyiukra jellemző, de biztosan eltitkolják:

1) Úgy terveznek, hogy 5 kilóval könnyebbek lesznek a nagy napon:
És emiatt nem bánják, ha a ruhapróbán még nem éri be őket itt-ott a ruci, mert „úgyis vékonyabb lesz addigra a derekuk”. Bár az szuper, ha diétázol és edzel az esküvődre, hogy a csúcsformádat hozd, ne arra alapozz, hogy megszabadulsz a pluszkilóktól.


2) Rabszolgát csinálnak a koszorúslányokból:
Persze a rengeteg tennivaló, kozmetikushoz járkálás, edzés, önbarnítózás között nehéz időt szakítani arra, hogy elmenjenek pl. a meghívókért, és már apróságokra, ezért könnyebb felhívni a barátnőket, hogy intézzék el ezeket ők. Ha te kerülsz ilyen helyzetbe, nyugodtan kérj szívességeket, de azért ne ess túlzásba!


3) Kémkednek a vőlegényük haverjai után:
Na nem állandóan, hanem hogy megnézzék, mi történhetett a legénybúcsún, amit a szerelmük esetleg elhallgattak. Ha nálatok is közeledik ez az esemény, ne feledd, a legénybúcsú sosem egy visszafogott iszogatás, de bizonyos határokon biztos nem lépne túl a pasid, ha valóban szeret téged. És biztosan szeret, hiszen veled akarja leélni az életét!

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha OROSZLÁN jegyű vagy!

Egy oroszlánnal utazni csupa izgalom! Végtelenül aktív útitárs, aki mindig megtalálja a legmenőbb helyeket.

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!