Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Amit minden menyasszony csinál, de egyik sem vallaná be!

Amit minden menyasszony csinál, de egyik sem vallaná be!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Éppen az esküvődre készülsz, esetleg már túl vagy rajta? Az esküvőszervezés hatalmas káosz, és a menyasszonyok ilyenkor néha teljesen elvesztik a fejüket! Ez a három szokás, majdnem mindannyiukra jellemző, de biztosan eltitkolják:

1) Úgy terveznek, hogy 5 kilóval könnyebbek lesznek a nagy napon:
És emiatt nem bánják, ha a ruhapróbán még nem éri be őket itt-ott a ruci, mert „úgyis vékonyabb lesz addigra a derekuk”. Bár az szuper, ha diétázol és edzel az esküvődre, hogy a csúcsformádat hozd, ne arra alapozz, hogy megszabadulsz a pluszkilóktól.


2) Rabszolgát csinálnak a koszorúslányokból:
Persze a rengeteg tennivaló, kozmetikushoz járkálás, edzés, önbarnítózás között nehéz időt szakítani arra, hogy elmenjenek pl. a meghívókért, és már apróságokra, ezért könnyebb felhívni a barátnőket, hogy intézzék el ezeket ők. Ha te kerülsz ilyen helyzetbe, nyugodtan kérj szívességeket, de azért ne ess túlzásba!


3) Kémkednek a vőlegényük haverjai után:
Na nem állandóan, hanem hogy megnézzék, mi történhetett a legénybúcsún, amit a szerelmük esetleg elhallgattak. Ha nálatok is közeledik ez az esemény, ne feledd, a legénybúcsú sosem egy visszafogott iszogatás, de bizonyos határokon biztos nem lépne túl a pasid, ha valóban szeret téged. És biztosan szeret, hiszen veled akarja leélni az életét!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!