Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A keresztbe tett lábaktól visszeres leszel?

A keresztbe tett lábaktól visszeres leszel?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A szakértő elárulja, valóban káros-e, ha gyakran ülsz ebben a pózban!

Előszeretettel ülünk keresztbe tett lábbal, főleg szoknyában szoktak ilyen pózban ülni a nők, ám a New York-i Mount Sinai magánkórház bőrgyógyászati osztályának szakembere, Dr. Heidi Waldorf szerint valóban megfigyelhető összefüggés a keresztbe tett láb és a visszér kialakulása között.

Minden, ami nyomást gyakorol az erekre, és gátolja a szabad áramlást a szív és a lábak között, problémát okozhat. Az ereknek puha a struktúrája, nincs olyan vastag, izmos faluk, mint az artériáknak, a nyomástól pedig nyúlnak és kitágulnak, ahogy a vér ott ragad, és emiatt felgyorsul a pókháló erek és visszerek képződése.

"Persze a családi előzmények és egyéb rizikófaktorok (például terhesség alatt, vagy hosszas álló munkát végezve) is befolyásolják a kialakulás valószínűségét, szóval nem garantált, hogy ha keresztbe teszed a lábad, rögtön visszeres lesz, de ha mondjuk anyukádnak is volt, és hajlamod van rá, akkor próbáld elkerülni!" - javasolja a szakértő.

Szóval ha lehet, menj biztosra, és egyébként is, már a Neveletlen hercegnőben is megmondta a királyné, hogy az elegáns ülés egy hölgynek nem a keresztbe tett láb, hanem a bokák összeérintése. Így:

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!