Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A Nr. 1 szabály, amitől lefogyhatsz

Europress
A Nr. 1 szabály, amitől lefogyhatsz
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Betartani egy kemény diétát csak egy ideig lehet. Ezért jobb, ha egy olyan szabályhoz tartod magad, ami Jessica Albának és Miranda Kerrnek is segít a tökéletes alak megtartásában!

A 80/20 módszer nem egy diéta, hanem egy komplett életmód. A lényege, hogy az idő 80%-ában tisztán étkezz, a maradék 20-ban viszont azt csinálsz, amit akarsz. Azért működik, mert nonstop nem tud senki sem 100%-on teljesíteni örökké, 80%-on viszont igen!


Ha mondjuk naponta 5 kisebb étkezést tartasz, akkor hetente hétszer olyan ételt fogyaszthatsz, amit szeretnél. Ilyenkor nyugodtan megihatsz egy koktélt a haverjaiddal, és ehetsz olyan ételt, amit amúgy nem engednél meg magadnak. Ha viszont naponta háromszor eszel nagyobb adagokat, akkor heti három étkezésénél csalhatsz. Miranda Kerr ennek a módszernek köszönheti, hogy egészségesen táplálkozik, hiszen korábban hajlamos volt a túlzott önsanyargatásra, ám amikor elszakadt nála a cérna, mértéktelenül evett. Amióta a 80/20 módszer szerint él, sokat javult a kapcsolata az ételekkel!

Szerinted működhet?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!