Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Díjat kap a legszexibb toalett?

Europress
Díjat kap a legszexibb toalett?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Vajon milyen elvárásoknak kell megfelelnie a legjobb éttermi mosdónak? Mi számít leginkább? A hangulat, a forma, a harmónia vagy pont annak ellenkezője? Egy biztos, soha nem szabad lebecsülni egy illemhelyiség milyenségét!

Sok díjat kiosztottak már a vendéglátás területén az utóbbi években. Mértékadó lehet a Michelin vagy a Gault Millau, és még számtalan toplista Magyarország legjobb éttermeiről, séfjeiről vagy a legmenőbb street food kajákról. Hamarosan pedig kiosztják az Ariston 2015 Éttermi Mosdója Díjat, melyet a szakmai zsűri és a közönség is értékel majd. Keresik továbbá a Legmenőbb Éttermi Pelenkázót is!Gondoljunk csak bele, hiába nyújt egy étterem utánozhatatlan kulináris élvezeteket, hiába töltjük az időnket a legjobb barátainkkal a kedvenc helyünkön, ha belépve a mosdóba, valami nem stimmel. Egy rossz világítás, egy túl vékony wc papír és egy hiányos szappantartó nagyon sokat ronthat az élményen. Az illemhelyiségnek elsősorban tisztának és praktikusnak, másodsorban viszont stílusosnak, eredetinek és jól tervezettnek kell lennie ahhoz, hogy még ez a helyiség is hozzáadjon az éttermi élményekhez. Két fogás közt ugyanis nem mindegy, hol pihenünk meg, és hol készítjük el azt a bizonyos selfiet a tükörben.Május elején elindult az Ariston 2015 Éttermi Mosdója pályázat akkreditációs időszaka, ahol vendéglátóipari egységek mosdóit lehetett nevezni a rangos díjra. Többek között az Emil, a Kiosk, a Babel, a Déryné, a Spíler, a Borkonyha vagy az idén megnyílt Merciano Bar és a Bestia mosdója is verseng a szakmai zsűri és a közönség kegyeiért. A közönségdíjra május 27-e és június 21-e között lehet szavazni, ebben AZ ALBUMBAN!A hivatalos eredményhirdetésre és díjátadásra június végén kerül sor. A közönségdíjra szavazók között a közönségdíjas étteremben elfogyasztható kétszemélyes vacsorát sorsolnak majd ki.

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!