Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 kiló mínusz 5 hónap alatt: lassan, de biztosan

5 kiló mínusz 5 hónap alatt: lassan, de biztosan
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
3 gyerek és millió éjszaka ébren töltött óra után döntöttem úgy, hogy bár nincs nálam elfoglaltabb ember a világon, mégis odafigyelek az étrendemre és edzeni kezdek.

Ez a cikk részlet az evamagazin.hu oldalon megjelent írásból. A történetet teljes egészében ide kattintva olvashatod el!


Mindig vékony voltam. Legalábbis a fejemben mindig az a kép élt magamról, hogy vékony vagyok. Egészen addig, amikor végignéztem a nyaraláson készült fotókat. Ekkor új oldalamról ismertem meg magam. Elég széles oldalamról.

Láttam én, hogy valamit tennem kell, csak két dologra nem volt energiám rávenni magam a gyerekek mellett: hogy rendszeresen végezzek olyan mozgást, ami súlycsökkenéshez vezet, és hogy fogyókúrázzam.

Europress

,nem fogyókúrázom csak odafigyelek,így fogytam le 5 kilót 5 hónap alatt,ráérős fogyókúra,fenntartható fogyás,fogyás történet,

Ezért idén januárban inkább úgy döntöttem, hogy fokozatosan elkezdem megváltoztatni a szokásaimat. Hogy hol tartok most? Kiiktattam a felesleges kalóriákat: nincs nassolás, nincs süti, nincs vigaszevés (néha pár kocka csoki van, hiszen nem fogyókúrázom, csak odafigyelek).

A cikk folytatódik az evamagazin.hu oldalon!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!