Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 kérdés, amit fel kell tenned az edződnek

Europress
4 kérdés, amit fel kell tenned az edződnek
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha úgy döntesz, hogy személyi edző segítségét kéred az életmódváltáshoz, vagy tökéletes alak kialakításához, nagyon alaposan át kell gondolnod, kit választasz erre a feladatra.

Az alapos utánajárás után az első találkozáskor mindenképpen tedd fel neki ezeket a kérdéseket:

1. „Miért lettél személyi edző?” Ezzel nem csak a motivációit árulja el, hanem azt is megtudod, hogyan vált azzá, mit és kiktől tanult korábban.2. „Mi a munkamódszered?” Nem mindegy, hogy valaki a lágyabb, megértő stílusával próbál célt elérni, vagy inkább a katonás, kemény munkastílussal. Neked melyik fekszik jobban?3. „Mi volt a leghosszabb idő, amit egy klienssel töltöttél?” Ebből kiderül, hogy mennyire sikeres, mennyire figyel oda a vendégeire, és milyen mélyen avatkozik be az életvitelükbe.4. „Táplálkozás szakértő is vagy?” Mivel az edzés mellett az étrend is nagyon fontos, alapvető, hogy a tréner ennek kialakításában is jártas legyen.

A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!