Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 embertípus, aki megmérgezi a mindennapjaidat

5 embertípus, aki megmérgezi a mindennapjaidat
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha jót akarsz magadnak, sikeres szeretnél lenni a munkádban, nyugodt és boldog a magánéletedben, tartózkodj az alábbi jellemvonásokkal bíró emberektől.

Jó néhányan közülük megtalálhatók már a környezetedben? Ha nehezen tudod kezelni őket, ideje szépen lassan leépíteni ezeket a kapcsolatokat. Persze, ezt könnyebb mondani, mint megtenni (főleg ha rokonról van szó), de mindenképp törekedned kell arra, hogy minimálisra csökkentsd velük az érintkezést. Egyetértesz?

1. Kerüld a kétszínűeket!
Szerencse, hogy viszonylag könnyű felismerni őket – a hírük ugyanis általában megelőzi őket. Sokan ezek közül – akik a szemedbe mosolyognak, de a hátad mögött azonnal kibeszélnek – még csak nem is feltétlenül gonoszságból teszik, amit tesznek. Lelki békéd megőrzése érdekében inkább tartsd meg tőlük a két lépés távolságot.


2. Kerüld a kontrollmániásokat!

Borzasztó tapasztalatom volt ezzel a típussal – nagy szerencsétlenségemre kifogtam egy főnököt, aki ebben a "betegségben" szenvedett. Ráadásul nem is volt tudatában a kórképének: sok-sok felesleges időt, energiát pazaroltunk arra, hogy ötleteket, javaslatokat hozzunk neki (mivel ez volt az elvárása), ám végül mindig az lett, amit ő akart, amit ő talált ki. Szerencsére ez az időszak lezárult az életemben – azóta szemfülesebb és elővigyázatosabb vagyok a kontrollmániásokkal.

A cikk folytatódik – kattints az evamagazin.hu oldalra!

Nem találod ki, melyik szuperdögös modellel flörtölt Leonardo DiCaprio - ők lesznek az új álompár?

A világsztár még csak pár napja szingli, máris rányomult a földkerekség egyik legszebb nőjére...

Napi horoszkóp május 29.: a Szüzek komoly kihívással szembesülnek, a Mérlegeknek a siker érdekében változtatniuk kell az eddigi taktikán

A hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!