Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A 20 leggyakoribb szülőtípus

A 20 leggyakoribb szülőtípus
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Amíg nem válunk mi is szülővé, csak azt tudjuk, hogy vannak A szülők. Aztán rájövünk, hogy annyi féle szülő van, mint égen a csillag. Ám most összegyűjtöttük a 21 legsűrűbben előforduló szülőtípust. Ismerősek?

01. A túlaggódó

Állandóan a gyerek közelében van, és figyeli, óvja, nehogy elessen. És persze rendszeresen fordulnak meg a gyerekorvosnál is, mert állandóan attól fél, hogy a gyereknek valami komoly baja van.

02. A nemtörődöm

A túlaggódónak pont az ellenkezője, a másik véglet. Ha elesik a gyerek, csak legyint, és a betegségek miatt sem különösen aggódik. Meg úgy egyáltalán, semmi miatt sem aggódik.

szülőtípusok,21 fajta szülő,szülőfajták,milyen fajta szülők vannak

03. A munkamániás

Egy gyerekzsúron is a sarokban húzódik meg, jobb esetben a telefonján válaszolgat az e-mailjeire, rosszabb esetben a laptopját is magával hozta. Állandóan kialvatlan, de már nem azért, mert este a gyerekhez kell felkelni, hanem mert éjjel is dolgozik.

04. A szakértő

Bár első gyerekes, és az is csak pár hónapja, de mindennek utána olvasott, mindent tud, kérdezhetsz tőle bármit, mindenre tudja a választ és természetesen minden úgy van, ahogy ő mondja. Más opció nincs.

05. A posztolgatós

A terhesség bejelentésétől kezdve a szülésen át a baba minden egyes pillanatát, fotóját, egyszóval MINDENT megoszt a Facebookon és/vagy az Instagramon.

szülőtípusok,21 fajta szülő,szülőfajták,milyen fajta szülők vannak 4

06. A túlterhelt

Általában több gyereke van, évek óta nem aludt, állandóan el van csúszva a házimunkával, és a saját külsejére sem tud elég időt fordítani.

07. A nagy gyerek

Együtt játszik és rosszalkodik a gyerekkel bárhova mennek, még a vasárnapi istentiszteleten is.

08. A sütő

Mióta gyereke született, állandóan sütiket süt a csemetének. És imádja, ha meghívják valahova, mert az is egy újabb ok, hogy több tálca sütit készítsen ajándékul.

szülőtípusok,21 fajta szülő,szülőfajták,milyen fajta szülők vannak 8

09. Az őrült

Már ránézésre látszódik rajta, vagy valami nincs rendben vele. Rossz hír, hogy tuti, hogy a gyerekeitek legjobb barátok lesznek...

10. A borozgató

Otthon már délután megiszik egy pohárkával (vagy kettővel), ha elalszik a gyerek, akár többel is. És ha vendégségbe megy, akkor is visz egy üveg bort. Persze ajándékba. De azért ráveszi a házigazdát, hogy bontsa ki. És nem árulunk el zsákbamacskát, ha azt mondjuk, ő is fogja inni belőle a legtöbbet.

szülőtípusok,21 fajta szülő,szülőfajták,milyen fajta szülők vannak

11. A fotelből dirigáló

Van az a szülőtípus, akit soha nem látunk állni, vagy sétálni. Vagy elmenni a gyerekéért. Vagy játszani a gyerekével. Csak ül a kis foteljében és onnan mondja neki, hogy mit csináljon.

12. A koravén

Amint anyák lesznek, levágatják rövidre a hajukat, magas derekú nadrágot hordanak, nem foglalkoznak a divattal és a külsejükkel és elkezdnek időseknek való dolgokat csinálni.

13. A figyelmetlen

Nem veszi észre, hogy a gyerek mindjárt leesik a mászókáról, vagy hogy már fél órája meg kellett volna törölnie az arcát a csokizás után. Előfordul az is, hogy néha elfelejt érte menni az iskolában, mert összekeverte a napokat és nem tudja, hogy melyik nap mikor végez.

14. A hipszter

A gyerekét szűk nadrágba és Sex Pistols-os pólóba öltözteti (bár soha egy számukat nem hallgattatta meg velük), emellé természetesen kalapot ad rá és nagy keretes szemüveget.

szülőtípusok,21 fajta szülő,szülőfajták,milyen fajta szülők vannak

15. A szigorú

Úgy bánik a gyerekeivel, mintha katonák lennének. Nem csak ők félnek tőle, de például te is.

szülőtípusok,21 fajta szülő,szülőfajták,milyen fajta szülők vannak 15

16. Az egészségmániás

A gyerekeinek nem ad semmi cukrosat, liszteset vagy zsírosat, nassolni répát, banánt vagy kesudiót kapnak csak. És természetesen minden nap mozogniuk is kell.

17. A menő

Ha meglátod, nem az jut eszedbe, hogy milyen nehéz a szülők élete. Nem tudod elképzelni kakis pelenkával a kezében, vagy lehányva. Olyan jól áll a kezében a gyerek, mint egy márkás, szép táska.

18. Aki csak próbál menő lenni

Próbál ő laza, menő és fiatalos lenni. De helyette inkább picikét ... cikis.

19. Az ismerkedős

Az elvált, egyedülálló szülő, aki csak azért jár el a gyerek iskolai eseményeire, hogy minden olyan alkalmat megragadjon, amikor ismerkedhet.

20. A felvágós

Állandóan azzal dicsekszik, hogy az ő gyereke milyen okos, ügyes, szép, hány versenyt nyert meg, hányszor volt színötös a bizonyítványa, és így tovább...

Őszintén, te melyik típus vagy?

Őrülten szenved Istenes Bence – és el is árulta, mitől…

Istenes Bence épp a Fülöp-szigeteken forgat, és egyre nehezebben viseli a dolgot.

Csak egy igazi Disney-profi tudja, ezek az ételek melyik filmben szerepeltek! Teszteld magad!

Biztos vagy benne, hogy elégszer láttad a kedvenc Disney-filmjeidet?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!