Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így változik meg egy nő hétvégéje, miután anya lesz

Így változik meg egy nő hétvégéje, miután anya lesz
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az ember élete teljesen megváltozik, miután anya lesz. A hétvégék például össze sem hasonlíthatóak a régiekkel. Eláruljuk, hogy telnek egy nő hétvégéi, addig, amíg nincs gyereke, majd később, anyaként.

01.

Gyerek előtt:Aludtál délig. Aztán felkeltél, ettél valamit, esetleg elmentél futni, majd megint aludtál egy nagyot délután. Ha épp olyanod volt, átaludtad az egész hétvégét.

hétvége gyerek előtt gyerek után

Gyerek után:Alvás?Az mi?? A gyerek nem ismeri ám a hétvége szót. Sőt, ha nagyobb a csemete, akkor is itthon van ilyenkor, bölcsi-ovi-iskola ugyanis nincs hétvégén.

02.

Gyerek előtt:Volt, hogy csak egy valamit csináltál. Mondjuk megnéztél néhány részt (vagy évadot) egy sorozatból. Vagy kiolvastál egy jó könyvet. Éppen amihez kedved volt.

hétvége gyerek előtt gyerek után

Gyerek után: Mire felkel a gyerek, addigra több dolgot csinálsz meg - ráadásul egyszerre akár többet is -, mint azelőtt egy egész hétvége alatt.

03.

Gyerek előtt: Simán fent bírtál maradni akár hajnali 2-3-ig akár. Maximum másnap tovább aludtál... vagy délután sziesztáztál egyet.

hétvége gyerek előtt gyerek után

Gyerek után: Ha elalszik a gyerek, te is még aludni. Ha addigra sikerült mindent elintézned. És ha ez 8-kor van, akkor 8-tól alszol. Már bármikor, bárhol képes vagy elaludni. Akár 10 percre is.

04.

Gyerek előtt: Azelőtt addig maradtál ki és akkor mentél haza, amikor akartál. Éjfél után, vagy akár korán reggel is. (És olyan állapotban, amilyenben akartál.)

hétvége gyerek előtt gyerek után

Gyerek után:Most maximum azután mehetsz el otthonról, ha már a gyerek elaludt. Vagy addigra haza kell érned, mire ágyba kerül, hogy a 'jóéjtpuszit' megkapja és az esti mesét is te olvasd fel neki. (És természetesen egy pohár bornál több szóba se jöhet.)

05.

Gyerek előtt: Ha másnapos voltál, egész nap feküdtél az ágyban, aludtál, zsíros kaját ettél és addig ki nem keltél az ágyból, amíg jobban nem lettél. Általában ez másnap reggel történt csak meg.

hétvége gyerek előtt gyerek után

Gyerek után: Egy pohár bornál többet ittál? Vess magadra. A gyereket nem fogja érdekelni, kénytelen leszel másnaposan, fejfájósan ugyanazokat a dolgokat végigcsinálni, amiket bármelyik más hétvégén szoktatok. Hacsak nem kéred meg az egyik Nagymamát, hogy vigyázzon aznap a gyerekre, amíg te összekaparod magad.

06.

Gyerek előtt:A délutáni szieszta egy kötelező program. Hétvégén, egy kiadós ebéd után ki tudna nemet mondani rá?

hétvége gyerek előtt gyerek után

Gyerek után: A délutáni szieszta kötelező program. De nem neked, hanem a gyereknek. És annak is örülsz, ha legalább ő alszik. Leg

07.

Gyerek előtt: Miután a délig alvásból felkeltél, rendeltél egy pizzát és még az ágyban megetted.

hétvége gyerek előtt gyerek után

Gyerek után: Korán reggel óta sürögsz a konyhában, először a reggelit csinálod, persze mindenkinek mást, mert mindenki mást szeret/kíván. Aztán jöhet az ebéd. Előbb említett okok miatt hasonlóan legalább 3-4 féle.

08.

Gyerek előtt:Ha esetleg a sok munka és egy teendők miatt hét közben nem volt alkalmatok annyit összebújni a pároddal, amennyit szerettetek, hétvégén bepótolhattátok. Reggel, délben, este, bárhol, bármikor.

hétvége gyerek előtt gyerek után

Gyerek után:Max. akkor bújhattok össze, ha már alszik a gyerek. Jó mélyen. Nektek nagyon halknak kell lennetek és lehetőleg olyan helyen kell csinálnotok, amit magatokra tudtok zárni. Biztos, ami biztos. (Jó tanács:óvatosan a nyikorgó ágyakkal!)

Napi horoszkóp május 26.: az Ikrek váratlan helyről és személytől kapnak segítséget, az Oroszlánok rátermettségüket bizonyíthatják

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, mert ma is fontos üzeneteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

20 szuper frizura göndör hajúaknak

Nem csak az egyenes hajból lehet sok mindent kihozni!

Axente Vanessa a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Szupermodellünk újabb álma vált valóra azzal, hogy a világ legnagyobb jelentőségű filmfesztiválján vett részt, ráadásul a kedvenc francia tervezőjével karöltve.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!