Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

10 tipikus szomszédtípus

10 tipikus szomszédtípus
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
És neked milyenek a szomszédjaid?

1. A kezdő zenész

Tubás, hegedűs, vagy trombitás, igazából mindegy is... Ha nem a kedvenc együttesünk tagja költözött mellénk, gyűlölni fogunk minden egyes percet, amit "zenéléssel" tölt.

02. A nagycsaládos

Amikor egy (több)gyermekes család szomszédságában élünk, fel kell készülnünk rá, hogy mi is felébredünk éjjelente a csöppséggel, és az "édes kis" hároméves hisztirohamjai minket is megviselnek. Egy idő után leghőbb vágyunk lesz egyszer betörni a szomszédba és kivenni minden elemet a játékokból.

szomszédok,szomszédtípusok,10 féle szomszédtípus,

03. Mr. és Mrs. Se Veled Se Nélküled

Hol tányértörés, ajtócsapkodás, hol pedig a békülés hangjait hallgathatjuk akarva-akaratlanul és állandóan megfogadjuk, hogy legközelebb a bocsánatkérő szerenádot félbeszakítva fogunk könyörögni a párosnak, hogy végre szakítsanak.

szomszédok,szomszédtípusok,10 féle szomszédtípus,

04. Az állatbarát

Két kutya, két macska, papagáj és hörcsögök. Egy lakásban. Mi is szeretjük az állatokat, de ez már állat- és emberkínzás…

05. A "szobanövény"

Három éve laksz mellette, félévente egyszer látjuk kijönni a lakásból és az eltelt időszak között semmilyen életjelet nem ad magáról. Lehet, hogy droglaborja van vagy bombát gyárt, de titkon mindenki ilyen szomszédra vágyik. Csak be ne kerüljünk egyszer a hírekbe a klasszikus „sose gondoltuk volna róla, hisz olyan kedves fiatalember volt” mondattal.

06. A gyűjtögető

Aki „ez még jó lesz valamire” felkiáltással összegyűjti a lomtalanítás összes kacatját és naponta látod, ahogy hazacipeli a zsákmányt 35 négyzetméteres lakásába. Mivel bent már egy négyzetcentiméter hely sincs, ezért a folyosón vagy az ajtóban alakít ki minimúzeumot, te meg minden reggel játszhatsz akadálypályát.

07. A kölcsönkérő

A kedves szomszéd, aki állandóan kölcsönkér valamit, de sosem adja vissza. Egy idő után már nem nyitsz ajtót, vagy eleve olyan dolgot adsz „kölcsön”, amiről tudod, hogy nem fog hiányozni.

szomszédok,szomszédtípusok,10 féle szomszédtípus,

08. Az önjelölt erkölcsrendész

Este bulit tartanál? Hívja a rendőröket. Csak pár barátot hívnál át? 10 után hívja a rendőröket. Lengén öltöztél fel? Visszaordibál a lakásba, hogy öltözz fel rendesen és szerencséd van, ha nem hívja a rendőröket.

09. A csodapasi/csodanő

Napunk fénypontja, ha véletlenül összefutunk vele és még órákig elemezgetjük azt a laza „helló”-t, amit kaptunk tőle. Természetesen semmi esélyünk sincs, de titokban már az esküvőnket tervezgetjük.

szomszédok,szomszédtípusok,10 féle szomszédtípus,

10. A kukkoló

Függönylebbenés jelzi, hogy lesben áll és figyel. Félünk tőle és meggyorsítjuk a lépteinket, amikor elhaladunk az ajtaja előtt.

kukkoló szomszéd,szomszédok,szomszédtípusok,10 féle szomszédtípus,

Ha kíváncsi vagy, milyenek a legproblémásabb vagy a legjobb szomszédok, akik vagy pokollá teszik, vagy bearanyozzák a mindennapjainkat, akkor nézd hétvégente a CBS Reality műsorán a Rémes szomszédokat! Végül még az is kiderülhet, hogy a mi szomszédaink nem is olyan rosszak...

Neked milyenek a szomszédjaid?

Napi horoszkóp május 26.: az Ikrek váratlan helyről és személytől kapnak segítséget, az Oroszlánok rátermettségüket bizonyíthatják

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, mert ma is fontos üzeneteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

20 szuper frizura göndör hajúaknak

Nem csak az egyenes hajból lehet sok mindent kihozni!

Axente Vanessa a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Szupermodellünk újabb álma vált valóra azzal, hogy a világ legnagyobb jelentőségű filmfesztiválján vett részt, ráadásul a kedvenc francia tervezőjével karöltve.

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!