Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezt áruljl el a pasikról az alsónadrágjuk!

Europress
Ezt áruljl el a pasikról az alsónadrágjuk!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szeretnéd minél előbb megtudni, hogy a kiszemelt pasi milyen ember? Elég, ha megtudod, milyen alsónadrágot hord.

Fecske

Nagyon megbízható, mindemellett pedig merész és különleges férfi. Ha megkéred valamire, egy szó nélkül, örömmel fogja megcsinálni. És jól is. Mindenki ilyen pasira vágyik.

Europress

Szűk szárú boxer

Nagyon nehezen hoz döntéseket. Az a típusú pasi, akinek fogalma sincs, hogy mit rendeljen egy étteremben, aztán amikor jön a pincér, akkor végül bepánikol és ugyanazt kéri, amit mindig. Leegyszerűsítve:tudja, hogy mit akar és ahhoz ragaszkodik is. És nagyon szereti a kutyákat.

Europress

Bő szárú boxer

Nagyon praktikus. A szokások megszállottja, éppen ezért nem is nagyon szereti a változásokat. Valószínűleg Monopolyzni is utál, még akkor is, ha tudja, hogy ő nyerne, de szörnyen unalmas a számára...


Márkás

Nagyon pedáns, aprólékos, talán azt is mondhatni rá, hogy maximalista, bár ő maga nem szereti ezt a kifejezést. Szereted, ha minden a helyén van, minden rendben megy és nem érted, hogy mások számára ez miért nem alap. A ruhái között bizonyára gyönyörű rend van, őt sosem fogod gyűrött ingben látni és ajándékot is mindig tökéleteset fog választani neked.

undefined

Vicces mintájú

Nagyon érzékeny, gyermeki lélek, aki nem szeretne sose felnőni. A hétvégéit leginkább melegítőben szereti tölteni a tévé előtt ülve, Tom és Jerry-t nézve. Van benne picike hajlam a lustaságra, de ha szükség van rá, akkor oda is tudja tenni magát. Csak éppen többet és jobban szeret nem csinálni semmit. Kitalálod, mi a hobbija?(Vagyis hogy egyáltalán van-e!?)


Ezt árulja el a nőkről a fehérneműjük!

9 dolog, amit tudnod kell a pasi testéről (és lelkéről)
Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!