Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

10 idézet a kedvenc nagyöregeinktől

10 idézet a kedvenc nagyöregeinktől
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha a legjobb barátaid között valamilyen megmagyarázhatatlan ok következtében nem lenne hatvan feletti, most egy kicsit megpróbáljuk pótolni ezt az űrt. Nézd, mennyi mindent tanulhatsz ezektől az élő és fiktív szellemes matrónáktól és vagány úriemberektől!

A szerelemről:
“Nem vagyok egy romantikus alkat... de azt még én is kétlem, hogy a szívnek kizárólag az lenne a feladata, hogy vért pumpáljon.” (Violet Crawley, Dowton Abbey)


A munkáról:
“A munkádat mindig vedd komolyan, de önmagadat sosem – azt hiszem, ez mindennek a nyitja.” (Judi Dench)


Amikor nem hiszel magadban:
“ A döntéseinkben, nem pedig a képességeinkben mutatkozik meg, hogy kik is vagyunk valójában.” (Albus Dumbledore, Harry Potter és a titkok kamrája)


Egy kis fitspiráció:
“Pár hét múlva olyan hajlékony leszek, drágám, mint Madonna. És képes leszek megcsókolni a saját seggem mind a két irányból!” (Eddie Monsoon, Pusszantlak, drágám!)


Arról, hogy 30 felett már félsz a nagy változásoktól:
“Soha nincs túl késő! Sosem túl késő, hogy újrakezdj mindent és elindulj megtalálni a boldogságot.” (Jane Fonda)


A száraz időszakról:
“Még mindig bennem van a bugi, csak nincs senki, aki kíváncsi lenne rá.” (Norman Cousins, Keleti nyugalom – Marigold Hotel)


Vasárnap hajnali aranyköpés:
“Legutóbb, amikor megcsípett egy szúnyog, be kellett jelentkeznie a Betty Ford Klinikára.” (Patsy Stone, Pusszantlak, drágám!)


Amikor értéktelennek érzed magad:
“Mindenki számít. Mindenkinek megvan a maga szerepe. Mindenki képes változtatni a dolgokon.” (Jane Goodall)


A megalkuvásokról:
“Bizonyos dolgokhoz nincs már türelmem. Nem azért, mert arrogáns vagyok, hanem egyszerűen azért, mert az életem elért egy pontra, ahol már nem akarom az időmet olyan dolgokra pazarolni, amelyek elszomorítanak vagy fájdalmat okoznak. Nincs türelmem a cinizmushoz, a szélsőséges kritikához és bármiféle elváráshoz. Már nem akarok olyanoknak megfelelni, akik nem kedvelnek engem, olyanokat szeretni, akik nem szeretnek viszont, olyanokra mosolyogni, akik nem mosolyognak vissza rám. Többé egyetlen percet sem pocsékolok azokra, akik hazudnak, vagy manipulálnak. Úgy döntöttem, nem tűröm meg a tettetést, a képmutatást, az őszintétlenséget és az üres gazsulálást. Nem érdekelnek a pletykák. Gyűlölöm a konfliktust és a hasonlítgatást. Egy olyan világban hiszek, ahol az ellentétek megférnek egymás mellett, ezért elkerülöm a konok és rugalmatlan embereket. A barátságban nem állhatom a lojalitás hiányát és az árulást. Nem jövök ki azokkal, akik képtelenek bátorítani és dicsérni. Untatnak a túlzások és nehezen viselem azokat, akik nem szeretik az állatokat. És mindezek felett, nincs többé türelmem azokhoz, akik nem érdemlik meg a türelmemet. (Meryl Streep, amikor José Micard Teixeira portugál írót idézi)Az önállóságról:
“Nem lehetsz hatással arra, hogyan látnak téged mások, vagy hogy mit gondolnak rólad. Viszont egy valamit megtehetsz: leszarhatod őket.” (Helen Mirren)


Ha te is úgy éreznéd mindezek után, hogy már olyan bölcs vagy, mint a nagymamád, csekkold a júniusi JOY 154. oldalán található cikkünket!

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!