Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 érv, hogy minden este korábban bújj ágyba

Europress
3 érv, hogy minden este korábban bújj ágyba
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha szeretnél szép, egészséges, és kreatív lenni, muszáj hogy eleget aludj minden este. De új tudományos bizonyítékokat találtak arra, hogy korán fekvés és kelés még hatékonyabbá tesz minden területen!

1) Emlékszel, amikor anyukád annak idején mindig azt mondta, hogy ha bosszankodsz, feküdj le aludni, mert reggel majd mindent más színben látsz? Nagyon igaza volt! Egy új kutatás szerint azok, akik korán lefekszenek aludni, és korán kelnek, sokkal pozitívabbak, mint az ellenkező szokásokkal rendelkező társaik. Ráadásul ez nem csak általánosságban igaz: konkrét problémák megoldásában is segíthet!2) Hatékonyabb munkaerővé válhatsz! Ne gondold, hogy azzal teszel jót, ha késő estig a laptopod előtt görnyedsz. A kevés alvás csökkenti a koncentrációt és a kommunikációs képességet is. Korán reggel sokkal frissebb az agyad, így kreatívabb ötletekkel állhatsz elő.3) Ha keveset alszol, könnyebben meghízhatsz! Hiszen kevesebb energiád lesz, amitől jóval kalóriadúsabb ételeket kívánsz meg. Ráadásul a reggeli sportolás sokkal hatásosabb, mint a nap többi szakában végzett.

Ezek fényében megpróbálsz ma hamarabb ágyba bújni?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!