Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Híres párok, akik több mint 20 éve kitartanak egymás mellett

Híres párok, akik több mint 20 éve kitartanak egymás mellett

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Sajnos bárhol és bárkivel megtörténhet, hogy egy kapcsolata nem úgy alakul, ahogyan azt eredetileg elképzelte, de Hollywoodban néhány sztár mintha sportot űzne abból, hogy milyen gyorsan tud elválni.

Már-már legendája van a Las Vegas-i kápolnákban, hajnalban kötött, és már másnap befuccsolt frigyeknek, de szerencsére azért néha a hírességek ajtaján is bekopog az igaz szerelem. Ezek a sztárpárok például már több mint két évtizede tartanak ki egymás mellett, és hiába a filmes világban gyakran felbukkanó kísértés, akkor sem hagyják el a másikat.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas

A köztük lévő 25 éves korkülönbség miatt eleinte sokan kételkedtek abban, hogy a különös pár kapcsolata kiállja az idő próbáját, de Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas rácáfolt erre. A párost még Antonio Banderas és Melanie Griffith mutatta be egymásnak a Deauville-i filmfesztiválon. Ha minden igaz, Douglas ezzel a dumával indított a színésznőnél: „Én leszek a gyerekeid apja”. A nyers kezdésért Douglas aztán gyorsan bocsánatot kért, a két színész pedig beszélgetni kezdett, és románcuk hamar komolyra fordult. Az Oscar- és BAFTA-díjas, walesi születésű színésznő 2000-ben ment hozzá Michael Douglashoz, a szintén Oscar-nyertes amerikai színész-producerhez, és Douglasnak végül igaza lett, hiszen két közös gyermekük is született. Hosszú együtt töltött éveik során a páros egyszer különvált, de végül ismét visszataláltak egymáshoz, és azóta is hirdetik a nyilvánosság előtt: a hosszú, boldog kapcsolat titka bizony nem más, mint hogy dolgozni kell érte.

Leslie Mann és Judd Apatow

Amikor Leslie Mann betoppant Judd Apatow A kábelbarát című filmjének meghallgatására, a férfi azonnal tudta, hogy nemcsak a színésznőjét, de élete párját is megtalálta. A romantikus történetet némileg árnyalja, hogy Leslie, saját elmondása szerint, egyáltalán nem érezte a szikrákat a levegőben, ő csak arra emlékszik, hogy nagyon izgult, és hogy Ben Stillert aranyosnak találta. Valamit azonban mégiscsak súghatott neki a belső hangja, hiszen amikor Apatow randira hívta, igent mondott, és állítja: az első kettesben töltött órák után ő is tudta, hogy ki fognak tartani egymás mellett. Egy évvel később, 1997-ben össze is házasodtak Hawaiin, két lányuk született, Maude és Iris Apatow. Mindketten szüleik nyomdokaiba léptek, Maude arca pedig mostanában kimondottan ismert lett a fiatalabb generáció körében is, hiszen ő játssza az elképesztően sikeres Eufória című sorozatban Lexi Howard karakterét.

David és Victoria Beckham

Nagy-Britannia álompárját mintha a sors is egymásnak rendelte volna: egymástól 15 percre nőttek fel Londonban, így valószínűleg sokszor elsétáltak egymás mellett, hosszú ideig mégsem ismerkedtek meg. 1997-ben azonban Victoria kilátogatott egy Manchester United meccsre, ahol a mérkőzés után feltűnt neki, hogy Beckham nem a csapattársaival ivott, hanem a családja mellett állt. Victoria elmondása szerint ez azonnal szimpátiát ébresztett benne, és egy rövid beszélgetés után egy London-Manchester vonatjegyre írta fel a telefonszámát, amit odaadott a sztárfocistának. Nem tudhatta, hogy ezzel végül tényleg beindítja a sors kerekét: David Beckham ugyanis pontosan tudta, kivel áll szemben, korábban, amikor egy barátjával a tévében látták a Spice Girls fellépését, a focista helyben kijelentette: ha tehetné, nyomban feleségül venné Posh Spice-t. A pár végül 1999-ben egybekelt, David pedig a mai napig őrzi a vonatjegyet, rajta a telefonszámmal. Beckhaméknek három fiuk (Brooklyn, Cruz, Romeo) és egy lányuk (Harper) született.

Nancy és Steve Carell

Mondjon bárki bármit, a legendás The Office sorozatnak nem Jim és Pam a valódi álompárja, hanem Nancy és Steve Carell, akik nemcsak a való életben alkotnak párost, de egy rövidebb ideig együtt is játszottak, mint Michael Scott és Carol. A páros azonban már jóval a műsor előtt megismerte egymást, amikor is Steve Caroll Chicagóban élt és improvizációs órákat tartott. Itt az egyik diákja Nancy Walls volt, akinek a humora, szépsége és esze azonnal fel is tűnt a humoristának. Ezt követően Steve Caroll gyakran megfordult abban a bárban, ahol Nancy dolgozott, és viszonylag sok időbe telt, mire az oda-vissza flörtölgetés után végre elmentek egy igazi randira is. 1995-ben házasodtak össze, egy fiuk és egy lányuk született.

Van egy elválaszthatatlan pár, Orszlán Szonja és Szabó Győző, avagy Brigi és Brúnó, akiket 20 éve ismerhettünk meg a képernyőn keresztül és akik 20 éve tanítottak meg minket felhőtlenül nevetni a hétköznapi párkapcsolati helyzeteken. Ha kíváncsi vagy, mennyit változtak az elmúlt két évtizedben, milyen kérdések foglalkoztatják őket, kapcsolj te is hétköznap esténként 19:30-kor a VIASAT3 csatornára, és nézd a Brigi és Brúnó vadonatúj részeit!

Kép
forrás: VIASAT3

Ezt se hagyd ki!

Galéria / 7 kép

7 híres pár, akik tűzön-vízen átmentek, de mai napik imádják egymást

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!