Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Folytatódik a baby boom! Anyuka lesz Fresh Wiki!

Facebook/Fresh
Folytatódik a baby boom! Anyuka lesz Fresh Wiki!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az énekesnő a 4. hónapon is túl van.

Idén tavasszal és nyáron elég sok magyar sztárbébi jön a világra. Horváth Éva, Szinetár Dóra és Trokán Anna után most kiderült, hogy Fresh együttes barna szépsége, Wiki is állapotos. Az újdonsült kismama 37évesen lesz édesanya, és természetesen már izgatottan várja a pici érkezését.

"Augusztusra várjuk a kicsit, túl vagyok már a terhesség felén, de még mindig alig hiszem el, hogy ez a csoda velünk történik. A barátok sokszor kérdezik, hogy felkészültünk-e már mindenre, de mi azt sem tudjuk, mire kellene készülni, csak sodródunk az eseményekkel és ámulattal figyeljük a testemen történő változást."

- mesélte a csinos kismama a Borsnak.

Wiki még nem tudja, mi lesz így a zenekarral, most azonban csak a picire szeretne koncentrálni. No és persze az esküvőjére: nyáron ugyanis hozzámegy a baba édesapjához, akivel egy éve vannak együtt.

"A párommal a lehető legjobb pillanatban találkoztunk. Mindketten túl voltunk már egy hosszú és több rövid kapcsolaton, kipróbáltunk mindent, amit csak akartunk. Én túljutottam a sikereim csúcsán, bejártam a világot, nem hiányzott már semmi más, csak egy szerető társ és egy baba. Szerencsésnek mondhatom magam, mert most ezt is megkaptam"

- mesélte a lapnak Wiki.

Gratulálunk az énekesnőnek!

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!