Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Hűűűűűha! Miley Cyrus titokban hozzáment szerelméhez? Árulkodó fotó!

Hűűűűűha! Miley Cyrus titokban hozzáment szerelméhez? Árulkodó fotó!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Lemaradtunk valamiről?

Miley CyrusMiley Cyrusénekesnő, színésznő112cikk11galéria5videóMég több róla és Liam HemsworthLiam HemsworthSzínész35cikk1galéria0videóMég több róla egészen sokáig nem árulták el a nagyvilágnak, hogy jegyben járnak, aztán az énekesnő elszólta magát. Később csodás eljegyzési gyűrűjét is megvillantotta. Láthatóan nagyon boldogok szerelmével, és ennek rajtuk kívül a rajongóik, barátaik és persze családjuk is örül. A karácsonyt is Miley családjával töltötte Liam, akit mindenki hamar befogadott.

Billy Ray Cyrus, Miley édesapja a minap nagyon gyanús fotót tett közzé a Twitteren. A képen Miley CyrusMiley Cyrusénekesnő, színésznő112cikk11galéria5videóMég több róla látható hófehér, ünnepi ruhában, és nagyon boldognak tűnik.

Olyan boldog vagyok, hogy boldog vagy

- írta a képhez a büszke apuka.
Kép
Olvasd el ezt is!

A fehér ruhából és Billy boldogságából mindenki arra következtett, hogy Miley hozzáment Liam HemsworthLiam HemsworthSzínész35cikk1galéria0videóMég több róla-höz. Mivel korábban az eljegyzésről is titkolóztak, simán lehet, hogy az esküvő is titokban megtörtént.

Várjuk a fejleményeket!

Fizess elő a JOY-ra és kedvezményesen juthatsz hozzá a Runner's World magazinhoz is! 3 JOY + 3 Runner's World az alábbi áron!

Csak 2500 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!