Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Meglepetés! Penn Badgley hirtelen megházasodott

Meglepetés! Penn Badgley hirtelen megházasodott
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A Gossip Girl Danje összekötötte életét szerelmével.

Domino Kirke a szerencsés nő, akit Penn Badgley feleségül vett. A színész három évig járt Blake Lively-vel, aki utána Ryan Reynolds mellett találta meg a boldogságot. Blake után Lenny Kravitz lányával, Zoe Kravitz-cel járt, ezután ismerkedett meg Dominóval, aki a felesége lett. A Gossip Girl sztárja, Penn és szerelme, Domino három éve alkotnak egy párt. Hétfőn mondták ki a boldogító igent egy olyan helyen, amelyet sorozatbeli karaktere is kifejezetten szeretett: Brooklynban.

Az új családban nem Penn az egyetlen színész, hiszen Domino Kirke testvére Jemima Kirke, aki a jól ismert Csajok című sorozat egyik főszereplője, másik testvére pedig a szintén színésznő Lola Kirke.

Kép
Kép

Az esküvőn jelen volt Domino három testvére, akik sima utcai ruhában vettek részt a nagy eseményen. Az ifjú pár is egészen egyszerű szettben állt oltár elé. Rajtuk kívül Penn családtagjai és néhány barátjuk volt ott a szűk körben tartott ceremónián.

Gratulálunk!

Fizess elő a JOY-ra és kedvezményesen juthatsz hozzá a Runner's World magazinhoz is! 3 JOY + 3 Runner's World az alábbi áron!

Csak 2500 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!