Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Hoppá! Kimondhatjuk, hogy ezzel a poszttal Kate Hudson bátyja meg is erősítette, hogy Brad Pitt és húga egy pár?

Hoppá! Kimondhatjuk, hogy ezzel a poszttal Kate Hudson bátyja meg is erősítette, hogy Brad Pitt és húga egy pár?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A bátyus kitálalt.

Egy ideje már pletykálják, hogy Brad PittBrad Pittszínész86cikk3galéria6videóMég több róla és Kate HudsonKate Hudsonszínésznő39cikk1galéria3videóMég több róla egymásra talált. Bár a két sztár még mindig hallgat, egyes lapok már konkrét tényként kezelik szerelmüket, sőt a bennfenteseket is előszeretettel zaklatják kérdéseikkel. No nem Angelinát - neki elég gondja van most, Zahara biológia anyukájának nyilatkozatával -, hanem inkább Kate családját.

A napokban például, Goldie HawnGoldie Hawnszínésznő2cikk0galéria0videóMég több róla kapta meg szemtől szembe a kérdést, és mit mondhatnánk... Nem tagadta!

Kép
Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Váratlan fordulat: Brad PittBrad Pittszínész86cikk3galéria6videóMég több róla helyett inkább Angelina Jolie után nyomoznak a hatóságok?

És ezt tetézte Kate HudsonKate Hudsonszínésznő39cikk1galéria3videóMég több róla bátyjának, Olivernek a vallomása, ami alátámasztaná a US Magzin állításait, miszerint Brad már be vagy 2017 egyik legnagyobb hoaxa, vagy egy poénos köntösbe bújtatott beismerő vallomás. Így vagy úgy, de van humora a srácnak.

Igaz, és maga a pokol! Brad olyan rendetlen! Dobozból iszik és nem csukja be maga után az ajtót, ha wc-re megy!! És mindezt, mikor az ÉN házamban!!! Bratyónak hív és ezzel éket vert közém és az igazi testvérem közé, Wyatt már nem is beszél velem... ragaszkodik hozzá a gyerekeim B nagybácsinak szólítsák.

- fakadt ki Oliver.
Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! A nap posztja: Kate HudsonKate Hudsonszínésznő39cikk1galéria3videóMég több róla rúdtáncol, és nem is akárhogy - VIDEÓ

Ezen kívül még azt is megtudhattuk, hogy Goldie pedig túlon túl odavan lánya új pasijáért: flörtöl vele és szexis neglizsékben mászkál akár délután háromkor is. Azt mondják, minden viccnek a fele igaz, szóval most már tényleg...

Mondjon valaki már valamit!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!