Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

JLo összejött Drake-kel, így reagált Rihanna

JLo összejött Drake-kel, így reagált Rihanna
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egy ideje már arról pletykáltak, hogy Jennifer Lopez és Drake között több van, mint barátság, és most ez be is igazolódott!

Korábban felröppent a hír arról, hogy romantikus szálak kötik össze Jennifer LopezJennifer Lopezszínésznő, énekesnő97cikk12galéria11videóMég több rólat és Drake-et, de komoly bizonyíték sosem volt, ráadásul a rapper és RihannaRihannaénekesnő154cikk21galéria17videóMég több róla között évek óta húzódó se veled- se nélküled kapcsolat volt, és sosem lehetett tudni, hogy éppen hányadán állnak.

A találgatásoknak azonban vége!

Jen és Drake szinte egy időben posztolták ugyanazt a képet a saját Instagramjukra, amin egyértelműen látszik, hogy kettejük viszonya igencsak intim, ráadásul a karácsonyt is együtt töltötték. Mutatjuk is a képet:

Miután páros hivatalossá tette a kapcsolatát az egész világ előtt, RihannaRihannaénekesnő154cikk21galéria17videóMég több róla, Drake exe annyira bepöccent, hogy azonnal kikövette Jennifer LopezJennifer Lopezszínésznő, énekesnő97cikk12galéria11videóMég több rólat az Instagramon, egyértelműen jelezve, hogy mi a véleménye a dologról. Újabb cicacharcnak nézünk elébe? Hamarosan kiderül, addig is várjuk a véleményedet, szerinted összeillik a popdíva és a rapper?

Mit gondolsz a JLo - Drake párosról?
Nagyon szuperek együtt!
Nem illenek össze...
Nem tudom, nem érdekel.
Megosztom az eredményt

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!