Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Carrie Fisher (1956-2016): egy legenda élete képekben

Carrie Fisher (1956-2016): egy legenda élete képekben
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
December 27-én reggel elhunyt Carrie Fisher. Lapozd át velünk újra az életét.

Carrie FisherCarrie Fisherszínésznő, forgatókönyvíró,író12cikk1galéria0videóMég több rólat gyászolja a világ; a 60 éves színésznő, írónő szívrohamot kapott egy Los Angelesbe tartó repülőn, majd pár nappal később, december 27-én egy kórházban elhunyt. Fishert leginkább Leia hercegnőként ismerhetik a rajongói; utolsó alakítását, a Star Wars 8. részében, 2017 decemberében láthatjuk majd.

Carrie FisherCarrie Fisherszínésznő, forgatókönyvíró,író12cikk1galéria0videóMég több rólaről munkatársai és családtagjai szenvedélyes szavakkal emlékeznek a közösségi oldalakon. Édesanyja, Debbie Reynolds színésznő (84) így köszönte meg a rajongók szeretetét:

„Hálás vagyok, gondolataitok és imáitok a következő állomásra vezetik őt” – írja a színésznő. Harrison Ford pedig közleményt adott ki, amelyben ez áll, többek közt:

Carrie-ből csak egy volt. Briliáns volt és eredeti. Vicces és érzelmileg gátlástalan. Bátran élte az életét

Carrie hollywoodi dinasztiába született és úgy tűnik, ritkán volt boldog; életének hat évtizedét drogfüggőség és depressziós korszakok szegélyezték. Nézd végig velünk élete legfontosabb állomásait a galériában (fotók: Europress)

Nézd meg a galériánkat>18 kép

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!