Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Nagyi áldását adta: Erzsébet királynő végre beleegyezett Harry herceg kapcsolatába

Nagyi áldását adta: Erzsébet királynő végre beleegyezett Harry herceg kapcsolatába
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Végre igent mondott a kapcsolatra.

Bizonyára a karácsony szelleme még a legkeményebb uralkodókat is átjárja. II. Erzsébet mostanáig minimálisan sem támogatta unokája, Harry herceg és új kedvese, Meghan Markle kapcsolatát. Erkölcstelennek gondolta a lányt pőre fotói miatt, és azt sem engedte meg, hogy az amerikai színésznő Harryvel töltse a karácsonyt Angliában.

A legfrissebb hírek szerint azonban a királynő megenyhült, és bevallotta, nagyon örül, hogy Meghan szereti Harryt, és jó boldognak látni az unokáját.

Meghan személyesen még nem találkozott a királynővel, de ami késik, nem múlik. Katalin hercegnének évekbe telt, mire megismerhette férje nagymamáját. Meghannek már sikerült lenyűgöznie Károly herceget, és Vilmosnak is szimpatikus volt. Erzsébet királynő látatlanban áldását adta a kapcsolatra, remélhetőleg a személyes találkozás után még jobban megkedveli majd a Suits sztárját.

Jó irányba haladnak a dolgok!

Idén is megcsinálta! Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

Palvin Barbara Cannes 2017. Vörös szőnyeg. Új év, új outfit. Lássuk, idén mivel nyűgözött le mindenkit magyar büszkeségünk!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!