Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Hónapok óta először mutatkozott nyilvánosan a Kardashian-West házaspár

Hónapok óta először mutatkozott nyilvánosan a Kardashian-West házaspár
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Sok idő eltelt azóta, hogy Kim és Kanye közös fotón szerepelt.

Santa Monicában vacsorázott együtt egy étteremben Kim KardashianKim Kardashiantelevíziós személyiség, modell, színésznő, üzletasszony217cikk28galéria6videóMég több róla és Kanye WestKanye WestRapper, Producer77cikk9galéria3videóMég több róla. Ezen semmi különös nem lenne, csak épp a páros már nagyon régóta nem csinált ilyet. A házaspár az októberben Párizsban történt kirablásuk óta nem mutatkozott együtt nyilvánosan, és azt lehetett hallani, hogy Kanye összeomlása óta kicsit megromlott kapcsolatuk. Kim KardashianKim Kardashiantelevíziós személyiség, modell, színésznő, üzletasszony217cikk28galéria6videóMég több róla még drágább ékszereit sem meri mostanság viselni az utcán, mert retteg, hogy megtámadják.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Kanye WestKanye WestRapper, Producer77cikk9galéria3videóMég több róla rosszabb állapotban van, mint bárki gondolta volna
Kép

Kanye továbbra is elég fáradtnak és szomorúnak néz ki, azonban reménykedésre ad okot, hogy nincs köztük probléma, hogy végre kimozdultak a biztonságos otthonukból, és tömegbe merészkedtek együtt.

Kép

Remélhetőleg mostantól egyre többször mutatkoznak együtt.

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!